Sunday, July 18, 2010

Ija kena tindik & Sehalus Ayiz....

Semalam punya kisah...

Memang dah plan nk g Pilah petang ni....tp di sebab kan keta tinggal 1 jer, & keta yg 1 tu la c debab bawak g merayap lak...terpaksalah tunggu...

So.....

Gerak nak pi Pilah around kul 7petang..sebelum tu sempat la singgah kat The Store (dulu dipanggil Ocean...) sebab nak beli barang baby ayiz. Mummy sibuk nak p tindikkan telinga Ija..dan dikesempatan itu, singgah jugak la k0dai omeh kat dalam tu...Aku risau jer tengok Ija...dan disebabkan aku takut tengok dia, aku kuar dari kedai tu...(berapa banyak dan la aku cita kat sini..)

Tengok ler gmba nih...& 4 sure la Ija nangis..tapi nasib baik kejap jer.....hehe...cian Ija..
Memula muka cuak jer, pas dah tindik..orang tuh bagi gula2...nasib boleh senyap..~~

Pastu...

G kat atas, carik barang untuk ayiz....Last2 decide beli barang yang dalam kotak jer....senang, sebab xtau nak pilih apa kan....

Sampai Pilah, dekat2 kul 9mlm....dijamu ngan Laksa....sedap!!!

Baby ayiz???

Nama tu dah kompom, dan dah daftar pun..panggil ayiz....

Ala......geram nya aku tengok....kecik jer dia...Ija punya sayang dengan adik dia...di cium2 jer...pastu, boleh dia tepuk kepala adik dia...ish3...ganas betul....

Tadaaaa........ ini Kak Yong...

ditulis oleh: ibu Yung

2 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

ha, sodap namo deh.

sebonar eh den dah tompah kot2 ado anak laki sok den nak namo'an dio ngan namo hariz. skali dah kono ambik dulu. huhu... melopeh satu..

tu lotak namo zakwan nak suh main bhula ko sok bosa? HAHAHA...

AYuNG said... [Jawab balik]

hariz tu dah ikut namo ayh eh la...
kn harisuddin..hehe, xpo la, sok ado joki, anak ko pun sok, lotak yo la namo hariz...xdo salah eh do..

hehe

tang zakwan bkang tuh, dio nk ikut jojak ayah eh...men bola, sok buleh masuk world cup..hehe