Wednesday, January 5, 2011

Kenduri Kendara Sambut Menantu

1 Jan 2011

Menantu haku ker??
Hahahaha...
Ada hati konon kan.....

Kenduri sempena sambut menantu baru daddy n mummy yang ada kat Sabah bah...
Ni kira 1st time la nih dorg balik semenanjung...
Siap bawak cucu lagik tau...
Comeyyyy...Pipi gembol2...Ira panggil nya..
Kepala gundul..haha....(kuang asam kan selamba ngata anak buah sendiri...)

Time kenduri nih, aku tengok dah macam kenduri kawen pun ada gak...
Tinggal pengantin jer x pakai baju kawen...
Daddy duk menjemput ramai org....
Haku ingat kan nak jemput sedara mara jer..
Yela...sbb nak kenal kan menantu nan cucu jerk...
Ni ha...boleh di katakan separuh daripada kg tuh di jemput...
Kalau jemput 1 kg, tuh dah kira kenduri aku la kot...hahaha

Dah la...nih sebenarnya entry yg aku nak taip semalam..
Tepaksa buat lagik sekali tau...
Ni update dari opis..
Guna email jerk...
Nak bukak blogger..Haraammmm...
Wifi kat opis nih habis suma dorg block!
Nak bukak YM, pesbuk, twitter lagi la pulak...mimpi jer la...

Apa kata korg tengok gamba jer eh...
Kang aku merapu lelebih kang, abis suma aku kutuk...
Hahaha....

Eh...jap2...
Aku x reti betul la nak edit pic2 nih..
Xtau la cemana jadik nya aku nya entry nih yer...
Ni aku attach jer file2 gamba nih...
Kalau jadik, korg tengok la...
Kalau x jadik, jangan komplen sbb aku mmg x reti...haha

Antara ahli2 majlis yang sudi memeriahkan majlis nih....siap men masak2 lagik....bagus! hehe

Yang di raikan....yg kiri tuh adik aku..yg kanan menantu ngan cucu...sori la, xda gamba yg senonoh ckit...masing2 sebok masak2..haha

Gamba budak tecik nih harus ada.....dah nama nya gila kamera kan....ikut suka ko la ija....hehe

Aku tawakal jer nih post entry nih
- ni adalah cetakan email, kompom singnature aku xda nih...pasti!! -




dah edit...ngee~~~~


3 orang yang nak merapu jugak!:

iniialahaku said... [Jawab balik]

hoh..siap knduri kot.cayalah

khairul said... [Jawab balik]

ingat ka ayung nk kawen...

AYuNG said... [Jawab balik]

@Iniialahaku
mocehhh..:)

@Abg Khairul
Huhuhu...lom ada jodoh lagik....:)