Wednesday, October 28, 2015

Majlis Aqiqah Kincam

Kincam nih anak buah aku yg ke 6 drpd 7..Eh, 7 dah? Sekejap je kan.. hehe..Majlis nih tertangguh dari bulan 3 ari tuh, sehinggalah dilaksanakan time raya aji baru2 nih..

Malas nak cita panjang, kita tengok gambar je buleh dak?






Nih je gambar yg ado... Time nih semua bz xdan nak ambik gambar sekali.. Alhamdulillah, majlis berjalan lancar.. Dekat kul 4, semua nya dah siap kemas.. Kenduri kat kampung, nih la kebaikannya.. Suma buat sama-sama.. Malam yg sama, sempat lagi p mitsui.. Hehe

Untuk doorgift tuh aku buat sendiri jer... Next time aku cita macam mana tercetusnya idea nak buat door gift ni ye...



Chow!



1 orang yang nak merapu jugak!:

Anonymous said... [Jawab balik]

gambar den mano..? sempat lg g mitsui.. tau ikut..