Wednesday, March 3, 2010

Hahahaha......

Aku xtau ler aper yg aku buat nih...kih3...tetiber jer aku g create blog ni...then aku tulis ler benda yg merapu2 ni.......raser cm kelakar pn ader gk.....kah3.....aper kejadah nyer la aku bt ini blog???? utk apa..utk apa.....???

Hahaha...terasa sengal nya diri ku ini, sbb nyer aku kt opis ni...yg paling membengangkan aku, aku tidak dpt melayari laman web SOsial...pesbuk.....kih3.......line tnet dh kena BATU BLOK ler plak...mmg bebetul cm hampeh.....bebudak opis ni plak, ader yg aku tgk separa m.e.r.e.n.g......kih3.....kecian, kecian jgk ler ngn diri aku sekali.......dr semalam xleh beroperasi........hari ini masih sama....adakah esok jgk akn sama.....HUUUAAAA......aku nk beli berokben ler cenggini....sakit ati.........

4 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

ha... baguih la dah ado tompek nak merapu nih. baguih baguih... HAHAHA...

AYuNG said... [Jawab balik]

kah3........kaki merapu weh

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

tambah la entry lagi.... layan!!! hik3...

AYuNG said... [Jawab balik]

lex lu.......bwk betendang.....
akn hura hara la page nih aku kjer kn...keh3...
jahanam!!! ~~~~