Thursday, April 24, 2014

Kad Reward Smiles

Dengan smiles, sentiasa buat aku ter'smiles'..hehe


Ini adalah sebab kad smiles nih aku suka bila kita isi minyak RM50, point yg kita dapat akan ikut sama dengan harga minyak yg kita isi...

Di compare kan dengan stesen minyak lain, ada yg bagi point mengikut bilangan liter minyak yg kita isi sahaja...Sbg contohnya pulak, kalau kita isi minyak RM50 bersamaan 24 liter, point yg kita dapat jugak cumalah 24 sahaja..tunaiiiiii.....memandangkan harga pulak skang nih bersamaan RM2.10 seliter..

Ada paham?
SO mana yg lebih menguntungkan?

Oleh sebab dasar ini lah aku bertukar ke petrol yg ada unsur2 boleh menggunakan kad smiles...Petron, Esso & BHP...

Kad baru petron smiles

Skang nih kad petron smiles dah ada edisi yang baru....benefit pun bertambah jugak...Kalau dulu isi minyak RM 50 akan dapat 50 point, so now klu isi minyak RM 50 akan dapat 75 point....Amat berbaloi-baloi..

Bukti..hehe
Nih time memula bertukar dari kad lama ke kad baru..
Jgn risau, point dari kad lama akan carry...
Tapi, ambik masa sebulan untuk di isi kedalam kad baru...

Dan jugak, yg lebih menguntungkan adalah bila korg dah ada 3000 point, korg boleh redeem untuk petrol bernilai RM45...Nih amat menarikk...



So, apa tunggu lagi?
Bertukaaaarrrrr.....
Untung tau...
Serius...xtipu....hehe


Chowww!



Wednesday, April 23, 2014

KLIA2 Open Day.. Let's Join!



Jom Join!
Parking FREE..
Jadi la org yg petama untuk melihat KLIA2..

Date: 27 April 2014
Time: 9 am - 5 pm


Eklan ini dibawakan oleh aku..
Bukan siapa2..hehe


Sumber: Malaysia Airports website

Chow!!