Monday, December 22, 2014

Cabut gigi sakit x?


Nih kompom, sapa2 yang search pasal nih kat google..... Kompom dengan terusnya akan dihantar ke blog aku nih..hehe

Jawapan aku: Xsakit pun!

Tapi serius, x sakit.... Baru2 nih aku cabut gigi geraham yang paling dalam... Paham maksud aku yang paling dalam?? Itu bermakna gigi tuh amat keras dan amat utuh pada gusi... hehe

Niat dihati aku, nak klinik hanya untuk tampal gigi, tapi....doktor yg sarankan suruh cabut... Korg rasa, apa perasaan aku bila doc kata camtuh??

Xpa...xpa...xperlu jawab
Biar kau sendiri yang jawab....hehe

Seriau okeh!
Serius!

Dengan slamber aku tnya doc sakit ke x? Ada bius ke x? Dan doc sndiri yg bagitau xsakit pun.. Aku tabahkan je la hati aku untuk cabut...

Ohh... lupa pulak nak inpom... kau buat kat Klinik Pergigian Nur KLIA sana... Dengan bantuan google street view aku dapat p klinik tuh... Klinik tuh senang... Nak p just walk in je... Xperlu buat appointmen bagai..



Alamat:

Jalan Pusat Niaga KLIA 2,
Kompleks Kediaman Kakitangan Awam Klia Nilai,
71800 Nilai, Negeri Sembilan

Tel: 06-791 1124

Waktu rawatan:

Isnin - Jumaat : 10.00 pg - 6.30 ptg
Sabtu : 10.00 pg - 5.00 ptg

Gambar semua diambik dari Klinik Gigi Nur Website


Harga?
Aku dapat free sbb panel company..hehe




Chow!



Friday, December 19, 2014

Dapatkan voucher Legoland di Petron


Isi minyak minimum RM40 di Petron, korg berpeluang dapat voucher tiket Legoland RM40 off... Eh, kira ok la tuh.. Harga tiket masuk Legoland pun dah bapa kan...so kiranya dapatla diskaun bila ada voucher nih..

Eh...
Memang ok sangat la nih...
Secara xlangsung, dapat la jimat sikit kalau nak masuk Let it Go Legoland kan..

Voucher nih valid sehingga Mac 2015..


More info: click here






Chow!