Friday, March 5, 2010

Suka vs Duka

Benda yg menghepi kan aku.......pg td nk p kjer, tgk gji..........Wah, sudah masyukkk....hOOreYYY!!!!! suker nyer ati...blh byr utang2 yg tertunggak.....(banyak ker utang aku?? Kih3..)

lunch hour, p JJ ngn mber2.....biaser la, 1st time gji jer mmg tu ler tmpat utk cuci mater....hik3.....sblm p tu, singgah ler kt bank...nk cocok....keh3...dpn bank tu plak...ader la org jual berokben.....bebudak ni sebok nk cari berok ni, nk pkai kt opis....last2 ngn aku2 terbabit bli berok ni......sbnar nyer tujuan aku bli bendalah ni, nk pkai kt opis jer.....sbb nyer aku masih xboleh nk bermen pesbuk.....punyer la suker ati aku...ceh, x pk bdjet lgsung......hik3...

kt JJ plak, tujuan aku g kesaner adalah utk usha2 new cam.......but cam yg aku nk tu xder la plak...puas aku duk usha.......adik aku ler tu yg beriya suh aku bli cam tu....aku pn mmg teringin gk cam tu, funtion nyer mmg beshhh.......dh xder, aku pn jenjalan ler....pstu jalan pnya jalan sekali terbeli plak sandal...canteekkk wOOO, mber2 aku ckp pn sandal tu kena ngn aku, tu yg aku bli gk tu..tp, aku xmo la post kn pic sandal br aku tu kt cni, nti korg yg baca ni kater aku riak lak kan...(keh3, klu korg teraser la kn..).....hik3......ni lg 1 dh mengover kn bdjet aku......lantak la.....jnji aku dpt aper aku nk...kesudahannyer, bln ni aku kena renew kn roadtax motor aku, terpaksa la aku tangguhkan ke bulan depan.........kompom ayah bising ngn aku.....kih3..ader duit xnk beringat...adeh, ayung2........

Pstu....balik jer opis, singgah solat jp.....nek jer opis, dengan penuh bersemangat konon nyer la nk pakai berokben baru nih, sekali.....biler dh install tgk3 still xleh guner lg...mber2 len sumer dh ok dh.....ruper nyer.....................HHHHuuuuuuaaaaaa, namer aku sangkutttt...ntah dek apo la agk eh....hampeh tOl la.......patut ler berok ni xleh nk pakai lg.......sengal....sakit ati den....!!!! kepek ubi betOl.....call budak yg jual tu, dia suh tukar namer....aku pakai namer mber aku.....la ni, aku tgh tggu budak tu call aku utk inform berok ni dh blh guna.....aduh, br jer bersemangat.......hampeh333333.........~~~~~~~~~

4 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

wa... sekali update panjang daaa.... hik3...

1. Ko register berukband ape? Celcom? Maxis? digi? P1wmax??? hehehe....

2. Cam ko yg ari tu apa cer? Jahanam sudah????? Hahaha...

AYuNG said... [Jawab balik]

Jawapan kpd sOklan kO:

1. BerOkben clcOm..

2. Cam yg ari tu adO, tp nk tukar yg len dh....yg tu dh x besssshhh!!!~~~kih3...

3. Wlu pn ko x tnyo, den jwb gk.....xdO line kek kg weh......bdk tu nipu den btO la..hmpeh..!!

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

beli time sale lah weh... eh, cam apo? dslr ko? hik3... alang2 boli, boli la yg canggih... hik3...

AYuNG said... [Jawab balik]

sale pn cm x sale jo....
cam apo??? kih3...rhsia....
tggu dn lehat jo la yO...
kih3.....