Friday, May 21, 2010

it's a B0dy sH0p SALES!!

Ye....btl...aku mmg s0rg yg gila...aku gila perfume..(tapi, yg memahal sgt tu..aku x mampu nk beli lagi la, yg ni jer mampu aku beli..tu pun terpaksa p0sa seminggu..huhu)

Semalam, aku dpt msj dr body sh0p store...ada SALES!!!! Up t0 70% and extra 10% for members!!! I'm a member...H00reeyyy~~ Bagai gugur hati ku ini...hua hua hua....aku mmg agak terencat akal ckit bila dpt tau pasal perfume....nak2 bila harga runtuh....setelah di kalkulat0r kn mlm td, ternyata mmg murah...

tadik, time lunch hour.....destinasi utama adalah ke JJ dan dah tentunya kedai yg petama sekali aku masuk adalah b0dy sHOp....hihi, ternyata mmg ramai gilak 0rg....0rg2 pun ramai gak...

Only selected item jer yg ada jualan murah untill 70%....ada yg 30% jer dan xkurang hebatnya jugak yg 10% jer....(eleh, 10% jer?? mana cukup)

Seben0 nya, target aku nk bli l0ve etc, tapik mahal lak deh....less 10% j0, mano cukup.....Jadik, setelah ditimbang2 kan suma barang2 yg ada..(termasuk la timbang jugak duit2 yg ad0 dlm p0ket ni)...jadik, aku pun mengambil keputusan utk membeli......bukan 1, bukan 2.....tapi 3 barang yg ad0...dengan harga RM53 jer....(dapat la murah jugak, klu x mau sampai ratusan k0t..duweettt xd0...)

Ni je yg mampu aku beli...(sila klik klu nk tg0k lebih d0kat)


Meh sini aku labelkan barang2 kat atas dengan harganya sekali:

Body Puree Lotion Raspberry 250ml
  • Harga asal : RM 45
  • Less 70% + 10% (member)
  • Jadik nya bendalah ni beharga RM12.15 (murahkan...)
  • Sebab aku beli : Sebab kena racun ngn member2 aku, suma duk beli..aku pun beli la jugak..hihi..

Body Spray Pomegranate (limited editi0n okay)
  • Harga asal : RM 39.90
  • Less 70% + 10% (member)
  • Jadiknya bendalah ni pulak beharga RM10.77 (fuhh..macam x percaya...)
  • Sebab aku beli : Sebab murah la......mana nak dpt semurah ini...body sh0p lak tu..

EDT Amorito 30ml
  • Harga asal : RM 48
  • Less 30% (la....ckitnya) + 10% (member)
  • Jadiknya yg ini pulak beharga RM 30.24 (mahal ckit la kan...)
  • Sebab beli : Sebab suka2..haha

w00kehh, on my gaji nanti....aku nk beli perfume yg bau2 kedamaian pulakkk....target nk beli EDT Jasmine, tapi less 10% jer....EDT Aqua pulak less 30% jer....ehm, kena pikiq2 balik ni..


4 u olls inf0, body sh0p sales untill 13th June 2010..so, plzz grab ursss......



Blogger Templates

Blogger Templates

5 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

puree lotion tu buat aku lapar weh. bau dia tak boleh tahan. haha... tapi melekit sikit la. aku rasa lotion biasa lagi best pakai kot.

er, amorito tu best tak bau dia???

AYuNG said... [Jawab balik]

aku salah beli.....huhu, tp aku lyn kn jugak!! bau cam mknan ckit2..bau2 asam..

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

klu nak bau cam soft sikit, morroco rose sedap weh. bau rose tapi tak pekat. aku suka...

AYuNG said... [Jawab balik]

x best bau deh...kuak bona bau ros...poning otak den...hua3

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

poning?? wakaka... sian ko..