Monday, September 20, 2010

suka nya bila AKU ceria.....


Ceria nya aku di pagi yg indah ini kembali mengadap opis yg dh mula riuh ni.....adehhh, ingat bos xda ari ni, ada la pulakkk....

Tapi...

Bukan tu aku nk cita sebenarnya....aku nk cita pasal semalam....p tengok muvi..RESIDENT EVIL..

Komen pasal cita nih....

Boleh la.....not bad jugak...tapi rasa nya x tengok pun xpa...sebab, cita nih serupa gilakkk ngan game the house of dead tuh....ala, yg kat pusat2 game tuh.....fuhhh, dulu tme memudo aku mmg gila betul men game tuh...asal gi pusat game jer mesti men game tuh....berdozen2 token haku beli....tapi, la ni.....acik dh tuo ha....xlarat nak men game tuh dah...buek bondo len acik larat yo...hik2....haippppp, jangan pk bebukan....aku larat tdo la......

Semalam jugak dapat makan mee sizzling....yg HIM pulak jadi orang puteh la kononnya...makan chicken chop pulak....chopstik x nak makan ker HIM? hehe....

Skang ni masih mood raya....minggu ni aku x jadi nk abih kan posa ganti ngn posa 6 sobab aku tengah nk kumpul kan stamina....chewahhh...stamina la sangat.....minggu ni ada interbiu kat klang...ada ujian fizikal jugak......sbb tu kena kumpul kan stamina..buatnya dorg suh aku lari 8pusingan padang kang...maut haku..hihi....

Wish me bebeh.......

4 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu Firdaus said... [Jawab balik]

asal jauh sgt sampai ke klang? ekau nak tukar jadi org selangor ke? hihi...

gudluck bebeh... interview apo?

AYuNG said... [Jawab balik]

interbiu nk jadi PM ha...hahahaha

ntah la wehhh.....
mungkin rezki den kek sanun kot...
hik2...mocehhhh.....

azie azmi said... [Jawab balik]

gi tgk wyg senyap2 je ek...hehe...cite ni ntah pape kan....

AYuNG said... [Jawab balik]

azie:

hehe.....senyap je la, nti kecoh sekampunh...hik2...

haah...mmg ntahpap0ntah...(n_n)