Thursday, October 28, 2010

aku malu nih!!!!

Aku malu sangat laaaaa nihhh....

Muka aku nih, merah2 sampai dah naik 1 muka.........teruk.......

Ari senin ari tuh dah p jumpa badsha.....dia cuma bg ubat sapu jer....bila aku pakai ubat tuh, ari selasa makin naik pulak merah2 kt muka.....ari rabu, kurang ckit....ari nih, makin nek merah2 nya....aku xtau la apa dh jadi ngan muka nih....

Tapi...dokto ada cakap, lagi 2 3 ari nanti kulit akan kering.....ni kategori kulit kering ker ha?? kompius2.....

Ari nih sebab akibat yg malu melanda diri aku, time lunch tadi aku pulangggg...........dgn alasan nak p klinik...

Mummy suh aku p berubat kt klinik kerajaan pulak...mana tau kot2 mau ker....aku cakap lagikkk la x menureh poie c2......

Duwet dh duk melabur jer kt badsha......mana lagik la klinik aku nak p terai nih....

Nak tngok gmba?? x payah la kot.......siyezz aku malu....

Hadoiii......daddy cpt la pulang.....mau mintak sponsor nihhhh!!!!


4 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu Firdaus said... [Jawab balik]

weh, ari tu ko ckp ko gi klinik mantin ok kan? try lah lagi sekali. mintak dio enjet. mcm den dulu dah tahap parah gilo dah. lopeh kono enjet, baru elok..

try la...

AYuNG said... [Jawab balik]

ni kek muko, buleh enjet ko?? sakit x???

Ayu Firdaus said... [Jawab balik]

weh, takkan doktor tu nak enjet muko ko plak. hek eleh ko ni...

dio enjet ubat gatal lah makcik. takdo sakit pon..

ish3...

AYuNG said... [Jawab balik]

hehe...mano la tau annnn....