Monday, November 29, 2010

Giveaway Murah Hati

Giveaway dari nadia ar-rumaisha (sori...xreti buat link terus..hihi)

Saya berminat menyertai giveaway dr nadia nih sbb nanti boleh dapat produk dr company nadia (detax foot patch, slimming patch ngan slimming soup)..hehe..ingat senang nak dapat free?? Pastuh boleh jugak dapat mug free....cantek kan mug nih..
Selain dari tuh jugak, nanti boleh jugak dapat watermark dari nadia....tu sbb berminat nih nk menyertai....hehe...(kita nih xbapa reti nk buat watermark..huhu)

Contoh watermark nya macam nih... nampak cam senang kan, tapi bg aku yang x reti nk buat ni adalah ckup canteeeekkkk di mata aku...hihi

So, pada kengkawan yg len...jom join contest nih...boleh jugak promote kan blog korg kan...hihi...tapi sebelum tuh, pastikan korg follow blog nadia ar-rumaisha nih yer...macam haku nih....

Saya follower yg ke 4ratus...ada adiah x nadia??hihi

Pssstttt....nadia.....pilih ayung sebagai pemenang tau...ayung nak sangat hadiah tuh...hehe, bukan apa, xpenah lagi try produk foot depatch tuh...hik2....(cetttt...muka xtau malu nih)



2 orang yang nak merapu jugak!:

Nadia arRumaisha said... [Jawab balik]

ok ayung...takpe....janji ada banner....thanks ayung....


note: kalo bleh war war kan pd yg len eh...