Thursday, December 23, 2010

Contest header untuk Cik Azizah

Ohhh Cik jijah...

Sori bebanyak yer.....Ayung baru jer siap kan header untuk cik jijah nih...tapikkk, xtau la pandangan cik jijah pada header nih cemana...hik2....xkiraaa....ayung nak join jugak tau... hihi

Okehhh2, mari kita mulakan dengan syarat2 contest nih yerk....

1. Kalian mestilah ada blog dan follow blog Cik jijah nih..
- Siaaapppp cik jijah...ayung dh lama follow kan...tapi follwer ke bapa ntah, x hengat la pulak yer...

2. Letak banner contest dalam entry dan side bar.
- Errrkkk, kalau ayung letak dalam entry jer boleh x?? boleh la cik jijah yer....cik jijah baikkk ati kannnn...musttiii boleh kan....moceeehhhh...hihi


3. Tajuk entry "Contest Header untuk Cik Azizah"
- Punnn siaaappp jugak cik jijah...tengok la kat atas tuh yer...hik2

4. Kalian buat cantik2 dan mesti ada tajuk blog daku iaitu "♥Interesting Stories About Me♥" beserta nama "cik nur azizah"..gambar daku tak kira la yang mana 1 di atas tu.. nak buat 2 gamba ke.. 1 cukup ke..nak corak lain ke..ikut la..ikut kreativiti kalian la..
- Siapppp jugak cik jijah....Ni lah hasil nya...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- -

-

-

-

-
-
-Suprise!!!

-

-

-

-

-

-

-

--

-

-

-

-
-
-
-
-
-Tadaaaaaaa......cantekkkk x?? (ala2 eric leong...hihi)


5. Tinggal kan link korg kat entry nih ...

6. Then tag 2 orang kawan kalian..selesai!
Huaaaaa......tang tag nih mmg aku gemarrrrr nih...hihi
Kali nih, aku nak tag sapa yer..

Ain Soofiya
Miss B

Hadiah2 yang menanti pulak....

HADIAH

Pemenang utama : RM50 (bankin atau topup)
Pemenang kedua : RM30 (bankin atau topup)
Pemenang ketiga : RM10 (bankin atau topup)

Tarikh Tutup : 11 Januari 2011



6 orang yang nak merapu jugak!:

Myaby said... [Jawab balik]

omaigod!!! kene wat banner utk die ke? auchhhhhhhhhhh. sangat tidak kretip.

nnt i pk jap eh eh.
thanks tag

lebiuuu

AYuNG said... [Jawab balik]

hehe...saja2 tunjuk bakat tependam....:)

Cik Azizah said... [Jawab balik]

hahaha...sweet macam lolipop..
cantik2..kreatif gak ayung ni kan..spe sangka bakat terpendam..hehe

thanks dear join..

AYuNG said... [Jawab balik]

Awww...jangan la puji...malukkkk nih...hihi....:)

iniialahaku said... [Jawab balik]

okeh..banner cndri pon xtaw nk buat..bkn xtaw nk buat..buka je potoshop trus blur..haha..bnner siap bling2 agi tu..nice

AYuNG said... [Jawab balik]

@iniialahaku

huhu....tQ..:)