Wednesday, December 22, 2010

Segmen Jom Berkenalan



Huaaaa...aku join lagik nih...
Kali nih join dengan kerelaan ati...sebelum sapa2 sempat tag haku..hik2...
(kalau korg yg tag pun, aku join jugak...kekadang ambik masa sikit nak buat entry..)

Segmen nih di anjurkan oleh..LoQmAn HaKiM
Daripada details yg aku baca, dia nih cikgu kot...
Aku nih baru je follow blog dia...follower 686 tau..
Tejumpa pulak segmen ni haaa....
Jadik, jari2 nih dh gedik nk mentaip entry....
Apa la kira nya aku join entry nih...kan..kan...kan....Tak salah kan..kan...kan....

Dah2....jom sambung...

Memula....letak tajuk entry Segmen Jom Berkenalan
- Siappppp cikgu!!!

Nombor 2...copy paste banner tuh letak kat dalam entry..
- Punnn siaaapppp cikguuuuu!!!!

Nombor 3....Jawab 7 soklan berikut....(erkkkk, ada A B C tak???) hihi

-Apakah status anda??
Status saya bujanggg dan belumm berkahwin...cikggguuuu....

-Ceritakan tentang diri anda?
Saya berasal dari negeri yang ada 9, ckit lagikkk nak jadi 10...tapi nasib baik x sempat...hihi, dah keja dah kat ibu negri 9...cita2 nk jadik apa ntahh...(lupa dah, sbb umo pun dh lanjut nih....) umo?? rahsia....tapi sapa yang tau tuh dendiam ehhh...top secret! hik2..anak sulong..sbb tuh guna nama nick name ayung...dah la kot...nak cita pepanjang kang, orang malas pulak nak baca kan...

-Ceritakan tentang blog anda?
Hahahaha...apa aku nak cita pasal belog haku nih?? Ermmm....xda yg spesel kot....cuma, aku nih suka becerita...suka yg teramat sangat....apa yg aku cita kat sini walau pun merapu, tapi terselit jugak kebenarannya....aku suka jadi diri aku sendiri...tak perlu nk jadi orang lain untuk up kan traffic blog...traffic light kalau merah benti tau...hik2, alamak...merapu sudaaa...

-Pandangan anda tentang dunia blog?
Besttttt...lagi best kalau kita baca kisah orang yg canteekkk2, yg comey2, yang cun2.....yang kacak2 (ehh...terbabas pulak tang yang nih), tang modi2 keta...suma ada..search jer...rakyat malaysia nih kan kreatif...kan..kan...kan....

-Nasihat anda pada rakan2 yang baru nak buat blog?
Xdo...sebab aku pun baru gak...so, sama2 la kita belajaq yer...apa yg penting?? kerjasamaaaa....hihi

-Nyatakan keunikan yang ada pada blog anda?
Blog aku nih unik sebab dia x berat...hak3...(boleh cam nih) bg aku la....tapi, xtau la klu time korg jengah tuh jadi berat...tuh bukan salah aku kot...hehe

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Saya akan menulis blog sampai saya puas.....selagi tak puas, x benti kot....hehe, impian pulak....saya nak memajukan kareer saya dalam dunia belog boleh cikguuuu?? hihi...

Fuhhhh...lega....dah abis jawab suma soklan...
Whoooppppssss, ada lagi la....

Nombor 4 pulak..Tag kan 4 orang rakan blog anda (Jangan lupa ingatkan dorg!)

Yehaaaa...i like this part....
Kali ni aku nak tag...

Khairul (Gila Modified)
Cik Jijah
Yana (ko kena buat nih yana....hihi)
Yuyu
(udah banyak rasanya haku tag pada ko....bila engko mau siap'in..hihi)

Okeeehhh, cukup 4 cikguuu....!!

Soklan 5..Link kan entry ke ruangan komen...mocehhhh...(erkkk....ni kira soklan ker..hihi..)

Soklan 6..TARIKH TUTUP: 3 JANUARI 2011 (ni pun kompom bukan soklan nih......)

SIAPPPPPP CIKGUUUU!!!!!
TERIMAAA KASIHHHHH CIKGUUU.....


5 orang yang nak merapu jugak!:

:Cikgu Akim: said... [Jawab balik]

heheheh..segan plka..sambil garu kepala..saya bakal guru sains pertanian n biology...

Suka baca blog ayung..ayat2 ada interaksi dngn pembaca..btw....kdng2 saya gelak sorang..salam perkenalan ya!

Yan said... [Jawab balik]

salam kenal dik.. jemput undi anak akak kt blog

nora said... [Jawab balik]

haiiiii

nak kenal boleh huhuhu

AYuNG said... [Jawab balik]

@cikgu akim...
selamat bekenalan yer...mocehhh jenguk sini

@Yan
ayung dh undi...:) gud luck

@nora
hehe...bule2...jom la kita kenal2..

Cik Azizah said... [Jawab balik]

ayung pandai da nak tag jijah..hahaha
ok..jijah join..thanks tag yer