Wednesday, March 2, 2011

Berita Baik! Tempoh Bayaran Saman Di lanjutkan..

Suka x?? Suka x??

Sapa ada saman yg masih tertunggak tuh, korg masih boleh menjelaskan bayaran saman sehingga 10 Mac nih..masih ada 8ari lagi....sempat nih...

Nak cek saman korang, klik myeg.gov.my

Aku nih sebenor nya nak bagi link yang lagi 1..hehe, link tuh dah kena block pulak....cek saman kat link yg 1 tuh, macam2 saman kuar....hehe, mesti pihak trafik dah dapat tau pasal link yang tuh nih...ngee~~~

Nampak...nampak...nampak....dah beku dh webpage nih..hehe

Aku ada idea....apa kata korg lambat2 kan la bayar saman tuh lagi...pastuh, nanti mesti kat pejabat pos, kat balai traffik jem gila sesak kan....nanti....mesti tempoh tuh akan dilanjtkan lagi...yer dak??

Tapi....andai kata korg lambat bayar sebab ikut idea aku nih...pastuh, tempoh bayaran saman, x dilanjutkan pulak...itu nasib korg la kan...haha....tu la, sapa suh bayar last2 menet....jangan korg pulak nk menyaman aku nih, mmg x aman la aku jawab nya.....hehe....

Udah2...P bayar cepat...jadi la pengguna yg berhemah....jangan jadikan alasan sebagai punca!

Adios!

9 orang yang nak merapu jugak!:

mommylavender said... [Jawab balik]

kite tggu lagi lame ti dpat oper lagi byk....~hee

blogger addict said... [Jawab balik]

buat bodoh je la saman2 nie....mls nk amik tau...kekeke..duit tue gi mkn lg best...nnti2 la bayar....hahahahah

khairul said... [Jawab balik]

abg kena 4 saman dh nie..termasuk last week...lesen mampoeh

pak long said... [Jawab balik]

salam...
dah agak dah..mesti tambah hari bayaran.....masyuk banyak...

cempakakuning said... [Jawab balik]

As salam.
Sis nak ajak join ga ni.
letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

aman_arab said... [Jawab balik]

kawe doh setel semua saman tu...habes rugi pitih bayar saman..8 saman semuanya..huhuhu

HEROICzero said... [Jawab balik]

ahhhh. aku ada satu saman. mula2 nak buat bodoh. tapi memikirkan road tax mati bulan april, kene la bayar. sigh~

iniialahaku said... [Jawab balik]

saman???hahaha...ada dua saman yg xbyar lgi...


p/s : intense debate tu baru je buat..nk tst pkai tgk,cam best je..

Myaby said... [Jawab balik]

seb bek saman ari tu tigeploh hengget je

kalo x miskin!

bawak la kete dengan berhemah. hakhak