Friday, July 29, 2011

Dah ujung bulan kan, time utk cashout...


Klik untuk lebih tumbesaran


First time nak cashout nuffnang tetiba rasa nerbes pulak..haha, poyo kan bunyi...mcm la aku nih cashout beriban2...

Lebih setahun aku kumpul income nih...alhamdulillah, memberangsangkan jugak la....skang nih kat belog aku nih tgh running 2 lagi be..aku tepaksa cashout jugak, dah x boleh tunggu lagi..hehe, duit nih la yang aku nak tampung sikit2 mana2 duit utk raya la, duit nak bayar insurans keta la...duit yg aku kumpul nak buat bayar duit insurans yang dah lompong la..hehe, mana x lompongnya.. asal ujung bulan jer aku korek duit kumpul....nasib baik ada rezeki tambahan dr nuffnang nih..



Aku masukkan eklan nuffnang nih 5.5.2010..tuh pun bukan aku yg masukkan....budak nih yang tlg aku masukkan....maklumler, awal2 dulu blurr lagi ngan bendalah nih suma....Aku buat belog nih pulak start bulan 3 tahun lepas..lepas 2 bulan buat blog, baru masukkan eklan nuffnang nih..

Dah jadi kosong balik dah..




p/s: tetiba rasa nak buat kuiz...ada sapa nak join x?




4 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

hadiah mahal saya join.haha~~

yuyu said... [Jawab balik]

kuiz ada hadiah tak? nak join la kalau ada...

Anonymous said... [Jawab balik]

tahniah la..hehe.
singgh sni ^^

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

wahhh ayung...tahniah, belanja ramadhan neh....hihihi