Thursday, August 18, 2011

Kasi potong!


Kesabaran aku dah smpai ke peringkat terakhir..
Memang HARUS aku potong ini berokben..

Baru jer pas call center tadi..
Dorg bagi offer diskaun 50% drpd bil sekarang utk 2bulan akan datang utk aku x terminate bendalah nih..
Tapi hati aku dah buat keputusan...

Kasi potong ajer!!!


Tengok..langsung xdak connection



Chow!!






10 orang yang nak merapu jugak!:

NM02 said... [Jawab balik]

eh, ai pakai ok jek

masa kat langkawi, tengah lautan pun bleh pesbuk okess

ke area umh yu signal tak kuat?

qhaizaa said... [Jawab balik]

samo la kito...tp sy pakai prepaid....dulu pakai line dh potong..sbb ni laaa..huhuhu...semalam 12 jam xble on9..ayam tol....huhuhuuhu

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

akak pun bela beruk yang sama...tapi jarang2 gak guna...takde masa lah yung

wanbu said... [Jawab balik]

sokong TM..

Streamyx or Unifi terbaik hehe..


tp blog ai plak dah mcm kena birus plak adoyaii... xleh nak buat entry baru argghhhh!!!! tolongggg..

Wanie Ghazali said... [Jawab balik]

saya pun pakai..mmg teruk huhu

Cik Azizah said... [Jawab balik]

mmg teruk tapi nak buat cmner.. ni yg ade..huhu maxis pon lebih kurang je

HEROICzero said... [Jawab balik]

ha ha ha !

ada limit2 quota ni , leceh !

jadi lembab .