Friday, October 7, 2011

Makan Deals



Nak makan2 yang mahal tetiba jadi murah? boleh pulak guna pekataan tetiba.. Meh tengok sini...Makan Deals muncul pulak untuk bagi diskaun yang berbaloi2 untuk perut korg...Ehhh, siyezzz...memang berbaloi2!

X percaya??? Tengok bawah nih...



Set nasi ayam + air teh o ais limau = RM4
Berbaloi2 x?


Untuk set yang seterusnya pulak..yang tekak ala2 western pulak..







Ehhh....terliuq x??
Boleh bawak makan2 1 family pun xda hal kan....
Xjauh pun restoran nih..kat BB Bangi tuh jer..hehe~~

Nak tau lebih lanjut?
Klik makandeals.my


Chow!


[nih bukan eklan okeh..kalau korg klik pun aku xdapat apa2..saja nak bagi tau kengkawan pasal deals nih..]



13 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

ok deals...ayung belanja...lalala

bujal X said... [Jawab balik]

kamu da pernah try beli kupon tu?

HEROICzero said... [Jawab balik]

peh , RM4 jek ! good deal !

beautiful_rose said... [Jawab balik]

lapar....ni biar betul semurah itu?
jom la pergi...ko belanja,okeh? =p

wanbu said... [Jawab balik]

oooo.. yeke

slalu lalu jerk, pandang jeling2
nampak mcm ekskusif jerk... mesti mahal. tue yg x singgah hehe..

abah khalisha said... [Jawab balik]

wah ayung makan murah + sedap tu

cik kiah ronggeng said... [Jawab balik]

WAHHH . .
mcm ne nk beli ni . .
selain makanan ape lagi ada ?
hehhee

Cik Bambam said... [Jawab balik]

wahhh!! suka2!! ari tuh redeem yg the manhanttan fish market! gempak jugak deals kan!hehehe

aleen aiden said... [Jawab balik]

woahhhh,da la tengah lapar..makin lapar bila tengok makanan2 yg mabeles nih!hu3

Cik Azizah said... [Jawab balik]

peh chicken chop! buat ai terliur lagik!