Thursday, October 13, 2011

REVIEW | The three musketeers



1. Masa beli tiket utk cita nih, siyezz aku xboleh lansung nak bayangkan cita menda la nih...ntah cita apa la yg aku duk beli nih..pastuh aku terbayangkan ada mouse dalam cita nih...haha, langsung xda kena mengena kan..

2. Search kat tnet, cita nih ada la kisah2 macam sejarah sikit2...katun pasal cita nih pun ada kuar..yg heran nya aku masih lagi x dapat nak tangkap cita menda nih... blurr betul kan

3. Bila dah nengok kat wayang, kira okeh la kot...cita macam ala2 kerabat di raja...nak selamat kan harta raja la, lebih kurang gitu la kot..

4. Yg ajaibnya, walaupun aku xtau pasal cita nih...aku layan jugak smpai abis..aku bagi 7/10 bintang bintang berkelipan

5. Tapi kan, sebelum cita nih start ada eklan twilight saga - tajuk menda tah...haaa, yang tuh memang aku nak sangat tengok..hehe



Chow!


[aku xtau la nih kategori review ke tak..hehe, nak tau lebih lanjut p nengok sendiri]



10 orang yang nak merapu jugak!:

Acik said... [Jawab balik]

7/10 jer! x yah tengoklah! heheheee ... yg tengok yg 10/10! :)

bujal X said... [Jawab balik]

cerita kelakar ke serius?

Cik Bambam said... [Jawab balik]

twilight last nak kuar next year kalau x slp..dawn apetah tajuk dia.. hahahaha..

adek CB pon kata best.. nnt nak donlod tgk lar.. hahahh

khairul said... [Jawab balik]

tgk wayang ngan sapa tu Ayung...bf kew ?

LiLy @ MumMyQiStInA said... [Jawab balik]

hubby suke tgk citer2 mcm nih..nnt blh bgtau dia ni.. ^_^

Amy Syaquena said... [Jawab balik]

nak nengok cam ner panggung wayang pun x de huhu...sedih

HEROICzero said... [Jawab balik]

to be honest , aku tak tahu pun kewujudan cerita ni !

Anak Ulu Cheka said... [Jawab balik]

lama dah x masuk panggung nih
x cite yg menarik hati le nih :)

nadia arrumaisha said... [Jawab balik]

ayung, thanks bagi semangat and utk doanya....amin..



** three musketers yg nadia penah tgk dlu citer barbie saja

Puan Kutu said... [Jawab balik]

skang nie tgh musim nak tngok cerita melayu..cite mat saleh nie tak tngok lg..:)