Friday, December 2, 2011

Banting

Aku: Daddy, minggu nih jadik ker pegi kenduri kat Banting?

Daddy: Jadik..nanti kita pegi eh..

Aku: Kat mana kenduri tuh?

Daddy: Kat kg sungai buaya..

Aku: Kat mana tuh?

Dady: Banting..

Aku: Adoihhh, membantu betul jawapan tuh....haha


---------------------------------------------------------------------------------------------

Ada kawan lama daddy jemput kenduri kat banting.Time tuh dia call jer, dan kasi tau alamat suma..Yg daddy aku nih pulak, ambek alamat tuh xmintak pun direction nak ke sana tuh cmna...cakap ok jer...

Aku nih, bukan la suma jalan aku tau...banting tuh pun setakat 2 3 kali jer penah ke sana...tuh pun sambil lalu jer..xmenyinggah pun..

Ada sapa2 buleh bantu aku jalan nak ke sana?

Dari jalan klia lebih dekat ataupun dari jalan bagan lalang?


Chow!!



10 orang yang nak merapu jugak!:

eB ezrin said... [Jawab balik]

hik3. betolla kan jawapannyer? :)

abah khalisha said... [Jawab balik]

ahahaha..betul lah tu kat Banting.hehehe

Kancilbiru said... [Jawab balik]

kalau drebar tahu tempat dia, kita ikut aja...hehe

dulu pegi ikut KLIA...

Qhaifa Nur said... [Jawab balik]

banting pun jarang pergi...
sori tak dapat bantu...

minah senget said... [Jawab balik]

HYI...DR SYOKNYER BLOGGING JUGA..:)

khairul said... [Jawab balik]

abg Penang pon ronda x habih lagi huhu

Kazman & Sue said... [Jawab balik]

itu dady tengak poning senoning tu...heee3x

Puan Kutu said... [Jawab balik]

memang tak boleh tolong lol..haha

azila said... [Jawab balik]

azila orang banting la kak. lalu KLIA la dekat tp sesak. bagan lalang jln clear. hehe