Thursday, January 12, 2012

Dunkin Donat @ Big Apple Donat?

Kalau korg di bagi pilihan, antara Big Apple ngan Dunkin Donat nih..mana 1 yg menjadi pujaan hati tekak korg?




Kalau aku, aku pilih Big Apple donat..
Sebab??

1. Roti donat yg lembut sangat amat la sesuai dengan tekak aku yg lembut jugak nih..haha

2. Pilihan aku kalau Big Apple semestinya donat Alien..kenapa di panggil alien?? Sebab ada coklat mencurah2 bila di makan kat dalam mulut...perghhh, sedap gila!

3. Harga pulak, masih boleh di katakan harga mampu milik buat semua pengguna..chewaahhh! hehe...


Pengalaman korg pulak bagaimana?

Chow!!


5 orang yang nak merapu jugak!:

syawalsimpsons said... [Jawab balik]

alahai windunyer nak makan big apple ni..tapi kalo sekali makan tak renti punyer...6 bijik pon boleh telan 1 shot..kakakkakkka

eB ezrin said... [Jawab balik]

big apple . tapi nk compare x leh gaks, sbb x samer :)

Afzainizam said... [Jawab balik]

big apple sebab lagi besar dari yang lagi satu tuuu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir

HeNRieTTa JoSe said... [Jawab balik]

Hehehe....kalau dunkin, rietta suka coklat pudding, klu big apple, suka alien coklat filling ngan almond,klu jco, suka coklat filling....