Tuesday, February 28, 2012

Berkuda

Lagi2 cita pasal dataran nilai kan..hehe...orite, nih dulu2 punya cita....dah ada dalam draft, tapi....xdak idea nak buat cita...nih aku main taram jer...

Tahukah korg kat dataran nilai tuh ada 3ekor kuda2 yg buleh di tunggangi? Perghhh...ayat haku...

Dan...

Tahukah korg, kuda2 yg buleh di tunggangi tuh bersaiz kecik?
Makna nya bukan la kecik sgt macam baby kuda baru lahir tuh...
Cuma darjah kebesaran kuda2 tuh sesuai di tunggangi oleh budak2 jerk...hehe


Untuk sekali naik....RM5 hingget utk sorg...kuda nih jalan xjauh pun...Nun smpai ujung padang jer....pastuh kuda nih patah balik kat tempat dia parking...membazir ker utk 5hingget? Sekadar mencuba xpa la kot....


Time nih anak buah aku sebok cakap nak naik, aku macam xcaya....Eh?? biar betul ko naik naik nih?? Berani pulak ko kan...Aku risau jer, kang dah bayar....budak nih pulak xmau naik....Mau ker abg tuh bg aku duit balik? hehe..











Dah...yg last tuh emang dasar gmba ntah pap0 ntah...cuba menjadik budak2...padahal, jadi mak budak pun dh buleh sangat dah nih...

Ehh...korg..
Kalau nak try bawak budak2 berkuda, bawak ler ker Dataran Nilai..
Macam2 ada...



Chow!!


4 orang yang nak merapu jugak!:

Cik Bambam said... [Jawab balik]

ayungggg... nampak opis aku ayung! hahahahahha

~diAhOntHeblOg~ said... [Jawab balik]

wooo...best2..nek kuda..
hancing x bau die..ekekekke

Anonymous said... [Jawab balik]

laaaaa kalau org gomok la nek kuda nie cam saya yg gomok nie nek.....abis la kuda tu....arwah....agak-agak boleh terputus dua kuda tu....hahaha
AMARAN : ORG GOMOK DILARANG MENAIKI KUDA PADI TU...

hazman aka species1980 said... [Jawab balik]

hurmmm... memang ade gak member cakap pasal kuda kat dataran nilai nie...nanti free2x nak terjah laa...