Wednesday, May 16, 2012

Mentaip

Holla....
Anybody miss me?? hehe..

Aku tau...mesti xdak punya kan...ada aku kesah?? hehe...xda makna nya nak test2 ngan tajuk kat atas tuh....nih nak kabo, sok aku ada ujian menaip kisahnya...

Interbiu nyer idak lagi, tetiba panggil ujian mentaip...hehe, mana tau kot rezeki, lepas2 nih xyah interbiu bagai terus dapat keja yang dijaminnnnn ker kan..mana la tau....rezeki itu datangnya dari Dia..

Kekonon nak study mentaip malam tadi....ntah apa benda yg aku taip ntah..haha, nak2 pulak....keyboard kat umah xbapa nak lembut...bila mentekan pun dasar 1 rumah dengar bunyi aku tekan keyboard...sampaikan mummy aku cakap "Xboleh kuat lagi ko hentak keyboard tuh?" Ewaaaahhh...ayat perli nampak.....kang aku ketuk kuat2 kang, durhaka nama nya..hehe


Buku dah tepek depan mata...dek kerana keyboard xbapa sesuai ngan jari jemari yg tulus mulus kekononya nih...sok jer la aku try mentaip kat opis...tuh pun kalau ada masa...


Siap take note camna gaya nya aku nak kesana sok...mintak2 dipermudahkan segalanya.. InsyaAllah.. =)



Chow!!



[Dek kerana kekangan masa nak update belog nih selama hampir seminggu...update seminggu sekali pun kira aci jugak kan..hehe]



2 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

hai ayung...saya disini...hehehe