Monday, July 16, 2012

Gerai ayam kampung batang benar


Xda yg benar melainkan di kedai ini sahaja..hehe...Kenapa di dibagi nama gerai ayam kampung batang benar?

Sebabnya....kawasan kedai nih terletak di Kg. Batang Benar...jgn tanya haku kenapa nama kampung tuh macam tuh...yg tuh aku xtau..hehe, bukan kg. haku...

Yang spesel kat sini...nasi ayam...



Nasi ayam = sedap
Ayam= sedap
Sup ayam = sedap
Sos + kuah kicap = sedap
Kiranya suma sedap la...hehe


Harga untuk sepinggan nasi ayam = RM 5
Harga untuk sebarang minuman, x kira panas ke sejuk ke = RM 1 segelas..

Landmark senang sangat..

Betul2 kat traffic light nak masuk pekan kampung batang benar tuh...berdekatan dengan driving school Nilai.. dekat dengan exit lekas pajam..

Ngerti?

Waktu operasi gerai nih...dari tengah hari sehingga petang sahaja...agak nya la kot..hehe, sebab tiap kali aku lalu time petang kedai nih dah tutup dah....xpun, agaknya sehingga ayam yang dipanggang tuh habis...

Last sekali..

Muka xtahan lapar, ngan muka budak baru bangun tido..hehe




Chow!!


2 orang yang nak merapu jugak!:

Bazilah (^0^) said... [Jawab balik]

tmpt laluan harian saya tuuuu hehehe. tp x penah mkn situ. sedap ek?

khairul said... [Jawab balik]

eh makin cun lak abg tgk Ayung la ni :)