Tuesday, August 28, 2012

3 hari menjelang Syawal



Time parking kat opis..
Nih la keta raya haku....cntek kan?

Ntah cmna buleh jadik cmnih...Ntah aku salah parking ker, ntah pakcik potong pokok sabotaj aku ker, ntah org lain yg xreti nak paking smpai kena bontot keta nih ckit..nasib baik ckit, kalau x...mau rabak dah kot suma lampu ngan bumper2 sekali...

Alahai kereta...
Kenapa perlu time sebelum raya??


Chow!!



6 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

polish ble hilang tu~~btw angpau kamu otw~esok sampai kot~~sori lambat~

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

huhuhu...kereta pun nak raya jugak...

Qhaifa Nur said... [Jawab balik]

bila time raya ni kete buat hal sedihnya rasa kan..kan...

eB said... [Jawab balik]

aduyai, tapi nmpk cam leh polish jerk
tc yer

Cikgu Ma said... [Jawab balik]

alahai..sian kete tu...dah x santekkk la...

Mama HannahHakimHayfa said... [Jawab balik]

cik ayung, kira ok lah tu kat ofis sini lebih 10 biji keta kena hempap pokok saka 4 hari sebelum raya....kesian, total loose pun ada... sabor yea...