Thursday, August 16, 2012

Cuti Raya 2012


Tuh....Nama yg bawah sekali tuh, terbilang dikalangan terbaeeekkkk betul....X cuti raya langsung..

Tahun nih kena buli...kena jaga opis....al-maklumla...baru sebulan lebih masuk keja....so, kuota untuk cuti raya pun xleh hambekkk....

Alahai...nasib badan..

Tapi, xpa...dah biasa kot...Kalau dulu2 keja tempat lama, memang aku yg tlg cover dorg yg bercuti lama....yg bujang telajak nih jugak la yg kena kan...nak buek cmno?? hehe.. Tapi..nama jer dtg keja tahun2 lepas tuh....agak2 aku bosan, harus aku cabut...biasa nya waktu bosan aku tuh sampai kul 9 lebih jer kat opis...pastu, ghaib..HAHA...tuh dulu...tempat lama...alamek, kantoi pulak dah..

Laaa nih...dah duk kat tempat baru...boleh jer nak buat macam tuh...tapi, tapi, tapi....aku nih x kompm lagi...kang sia2 kena tendang kang...dorg yg lain tuh lagi sempoi ngaja aku suh dtg punch kad jer,pastuh cabut...boleh? hehe..

Korg??
Bapa lama cuti raya??
Mesti lama kan??
Jelez nih..hehe

Hati2 di jalan raya korg...
Igt la...kepulanganmu di nanti.. =)



Chow!!


10 orang yang nak merapu jugak!:

syawalsimpsons said... [Jawab balik]

jemah start cuti ari sabtu...kikiki

cplud miera said... [Jawab balik]

Huhu.. selamat hari raya ayung :)

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

akak tak cuti...keje ni...hahaha

bujal X said... [Jawab balik]

aku pun x cuti yung~~cukup la sampai selasa~keh keh~~

*angpau kamu aku pos lepas raya tahu~~

Qhaifa Nur said... [Jawab balik]

tak sabor nak cuti...
1 minggu juga mohon....

salam aidilfitri...
maaf zahir batin......

khairul said... [Jawab balik]

ag raya ke 4 kena kerja dah huhu

wanbu said... [Jawab balik]

selamat ari raya Ayung...

selamat berbakti kpd kampeni la yer.. hik hik!! kita raya 10 hari hehe... tolong jealous :P

eB said... [Jawab balik]

x cuti jgk sbb ader appt IJN. hik3


" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala keterlanjuran laku, kater & bahaser
serta kami ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers

yang selalu datang menziarah ke blog TLF.

Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

azizah :) said... [Jawab balik]

samalah kita yunk..tak cuti pon..huhuhu marilah bekerja di hari raya!

salam lebaran ayung.. ampun maaf di pinta :)

nadia arrumaisha said... [Jawab balik]

ayung....tantek header baru... suka suka sukaaaaa