Monday, October 22, 2012

GM Event Management


Sapa yg minat pasal autoshow ker, pasal gila2 modified keta ker...moto pun ada jugak...Orite, nih nak cita...

Brader Kerol mai tang Penang memang sangat aktif dlm bidang autoshow nih! Dan jugak, his the owner of the GM Event Management...

Punya la banyak yg dia dah handle...sampai kan autoshow yg terbaru nih di buat kat Gombak...yg mana aku xsempat nak pegi..klu p, boleh jugak kenai2 ngan brader kerol nih..hehe..jgn marah bang naaaa...Brader nih pun dah banyak kali masuk majalah keta...nampak x betapa aktif nya dia dlm autoshow nih suma...

Baru2 nih...xla baru sgt, dalam 2 minggu lepas jugak kot...dapat la bungkusan dr brader kerol nih....aku igt kan kot dia bagi aku sampul angpow kaaa...hehe, maklum la kan tengah duk ngumpul skng nih...rupanya dia bagi aku sticker keta...

Antara sticker keta yg ada, termasuk la sticker yg kat atas tuh...Thanx eh bang!

Dah selamat tampal pun...

Terbaeekkkk la!
Nak kenai2 ngan owner dia jugak?


Facebook page : KLIK SINI

Blog : KLIK SINI


Chow!!

3 orang yang nak merapu jugak!:

Qhaifa Nur said... [Jawab balik]

mesti hubby suka ni...
hai minat keta juga Ayung ni....

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

ayung...ada satu page kat fb pasal collector sampul duit raya... nanti ayung like page dia...

https://www.facebook.com/pages/Sampul-Duit-Raya-Collector/210107109122382

khairul said... [Jawab balik]

hehe ..abg ternanti2 entry ni ..