Friday, November 16, 2012

Review | Skyfall 007




1. Best!

2. Full action movie..

3. Kalau dah namanya cita James Bond, harus la hero nya adalah Bond..

4. Ralit mata mentengok cita nih, sampai kan nak kuar p toilet pun duk tahan jer...eheh, tuh aku lah..

5. Aku bagi 10/10 bintang!



Korg dah tengok?


Chow!!



4 orang yang nak merapu jugak!:

khairul said... [Jawab balik]

nampak cam ber jer nih

lega dh setel semua .http://gilamodified.blogspot.com/2012/11/selesai-sudah-show-off-harini.html

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

ayung
add fb akak dulu
izancomot@gmail.com
izan abdul latif

MR Penyubiru said... [Jawab balik]

pergh..10/10 tu.. nak kena download ni..hehe..

ANIM said... [Jawab balik]

Ayung..kak pun minat dari zaman Roger Moore dulu..tapi la ni tak ikuti sgt. Awat kat tengok hero dia "black"kali ni. Sudah tukar kee?