Monday, January 14, 2013

Family Day 2012

hambekkkk! Dah nak masuk tengah bulan 1 pun, baru la nak hupdate pasal Family Day 2012 kan....ada aku kesah? HAHA...

Nampak x betapa sibuk nya aku, dan jugak betapa buat2 sibuk nya aku..

Last year punya family gathering buat kat Kemang Indoh Condo..Diam nya adalah di PD jugak, jalan mengahala ke telok kemang..Cmna nak cita ek?


Kemang Indah Condo nih murah....beharga RM150 semalam..Apartmen 2 bilik..Disebabkan adik badik ramai, daddy ambek 2 apartmen...Dapat 4 bilik dah suma.. Nih kira macam ala2 homestay sebenarnya, bukan la hotel ke resort ker....dan bukan jugak tempat tumpuan org ramai...nih kira ada privacy la lepak sini..

Time kitorg lepak sana, didapati hanya family kitorg jer duk berendam kat area kolam renang tuh...Kolam tuh pulak dalam yg amat! Aku yg setinggin 165cm nih dah takat2 nak sampai dagu.....lemas pun ada dah...Jadi nya main2 mandi kat tepi jer...ngeri! hehe



Aktiviti wajib, BBQ time! Menu tambahan tahun nih udang harimau....adik aku bawak balik tang Kota Kinabalu sana....Amat fresh! Adik adku cakap kalau beli udang harimau nih kat sana murah jer...sekilo cuma RM 15 tapi, kalau kat sini mau sampai RM 40-50 sekilo... Daging udang nih perghhhhh....sedap! Adoi...rasa macam nak lagi pulak dah nih...




Lain2 menu tambahan, macam biasala....ada ikan, ayam, daging, sotong & kambing...aku xtau sejak bila adik badik aku termasuk daddy minat kat kambing nih...aku ngan mummy mmg xleh masuk ngan kambing...

And....last, gmba kenangan family day tahun nih....


Opssss....ada yg potong tampal pulak..hehe, larrrriiii....



Chow!!



4 orang yang nak merapu jugak!:

bujal X said... [Jawab balik]

hebat betul teknik photoshop kamu~~keh keh~~

Amanda Suria said... [Jawab balik]

the part in my life is when having vacation with the family..

MAMA HannahHakimHayfa said... [Jawab balik]

mula akak serius baca..last2 nampak gambar porong tu ..tergelak sensorang..eh, nnt akak pun nak pegi lah kat tempat tu..hehe cam best jer..