Friday, February 15, 2013

Langkawi lagi...

Keesokan harinya kat Langkawi, terus duk terjah suma kedai2 yg ada kat sana...Biasa la, kalau dah namanya pompuan, pinggan mangkuk, cawan-mawan, periuk belanga...bila tengok suma nak beli..hehe



Selain dari pinggan mangkuk, segala coklat moklat pun ada jugak...perghhh, kat sana....coklat yg xpenah nampak kat negeri sendiri pun ada....harga?? Memang boleh dikatakan murah dan berbaloi...aku shopping untuk coklat jer dah perabih seratus lebih...tuh pun beli untuk diri sendiri jer....xda niat pun nak bagi orang lain..hehe, kedekut kan...


Di petang hari pulak, sebelum berangkat ke airport...sempat jugak singgah ke kedai nak beli minyak gamat suma dulu....Warisan salju...nih jer kedai yg bukak...ada 1 kedai time kitorg odw nak ke airport tuh, kedai gamat apa ntah nama...tutup pulak...time kitorg sampai tuh pun dah dekat 5.30 petang...harga pun berbaloi...


Kenderaan kitorg kat sana....wira..nih 4 org punya barang..dah penuh..sakan masing2 shopping...


Odw, ternampak kedai laksa kaw...dekat padang matsirat..ngam2 depan sekolah...terbaeeekkk kaw laksa dia! Pekat kuahnya..harga RM 3 sahaja...


ABC pun kaw!! Bihun sup pun kaww!! Perghhh...sedap, next time dtg boleh singgah sini lagi...Landmark senang, cari sk padang masirat...depan2 ngan sekolah tuh jer...


And the end.....ahli rombongan untuk kali nih..hehe...dorg nih gilos, ari2 duk ngecek tiket murah kat website...ujung bulan nih dorg ke padang pulak...tapi, bukan padang sekolah okeh..hehe



Chow!!



6 orang yang nak merapu jugak!:

♥cikmOt♥ said... [Jawab balik]

yung...ada beli fm tuk akak tak...lalala...

NM03 said... [Jawab balik]

in shaa Allah, tahun ni akan repeat langkawi lagik kali ke 3..

BUNDA a.k.a KN said... [Jawab balik]

BUNDA tak pernah sampai lagi...depa kata laksa sana sedap ekk?

Anonymous said... [Jawab balik]

Uhmmmmmm sedap nye klau dpt m&m lgkawi nie....hehe

Anonymous said... [Jawab balik]

Uhmmmmmm sedap nye klau dpt m&m lgkawi nie....hehe