Tuesday, May 28, 2013

Dapatkan harga student di MBO Cinema

Dah macam eklan dah tajuk aku nih...tetiba ada lori lalu bunyik eklan macam tajuk nih..

Mampu? hehe..

Macam2 sebenarnya kehidupan as a student nih....Xkira la ko jenis student full time mahupun part time...Contohnya, student full time dapat kad diskaun 1 siswa kan, yang part time nih pun sama jugak.....xketinggalan...

By the way..

Aku nih yg benornya baru dapat tau..kalau p tengok muvee sekali pun, as a student korg boleh dapatkan harga student kalau korg mentunjukkan sudent ID korg..Matrix kad la maksudnya..

Baru2 nih aku p MBO..sebelum tuh aku mmg dah usha2 kat website dorg yg mmg ada harga unk student...Caranya mudah ajer...

1. Pergi kaunter..

2. Kabo kan kat adik tuh yg korg student

3. Tunjukkan matrix kad..

4. Dapat la harga untuk student (RM9)


Sumber gamba nih gugel ajer...


Kalau biasa harga adult kat MBO dalam RM 12 -RM 15 sorg ...so dah boleh jimat sikit kat situ..kan?

Xcaya?
Cuba laaaa....
For student only okeh..hehe




Chow!


3 orang yang nak merapu jugak!:

Syima ~Mama Kyra~ said... [Jawab balik]

Ye ke...i pun student gak..tp part time. Belaja smbil bekerja..bole ke? :D

Puan Kutu said... [Jawab balik]

tahu pasalni.tp sy bukan student.hehe..ayung student ke?ada anak kecik ni mana smpt nak tgok movie dah.hakhak

MaYa MustWany said... [Jawab balik]

yups, tapi mas jarang guna coz selalu orang belanja.hihi.lagipun tak silap just tolak rm1 je ..