Monday, January 20, 2014

Macam mana nak join bonuslink?


Terima kasih pada cik/encik/tuan/puan anon yg bertanya..
Maafkan saya sbb makan tahun nak jawab soklan cmnih..


1) Mula2 pegi ke website bonuslink = BONUSLINK WEBSITE

2) Klik sign up now..macam gamba kat bawah nih..


3) Dah klik? Akan kuar paparan cam kat bawah nih...

Toksah susah2 nak baca bagai, tick jer kat kotak tuh...then klik accept..

4) Pastuh kuar cam kat bawah nih pulak...isi jer suma....


5) Dah siap isi, klik jer submit...pasuh tunggu dalam masa 2 minggu akan sampai la ke alamat seperti yg korg apply...

Begitu la cerita nya...
Mudah kan...
Online kan ada...



Chow!!

1 orang yang nak merapu jugak!:

khairul hassan said... [Jawab balik]

pin2...org jauh singgah mai ni hehe