Tuesday, April 22, 2014

Berapa ramai yg baca post kita eh?

Mungkin korg xperasan, ataupun mungkin ada yg perasan....

Kalau korg log in ke blogger.com korg...kat ruangan all post tuh..kat situ korg boleh tahu berapa ramaikah orang-orang yg telah membaca post korg dengan secara tidak langsung....ilmiah pulak bunyik nya ayat nih..hehe


Macam nih laaa...
Tahu???

Kalau korg just biar kan cursor kat image macam envelope tuh, akan kuat view count...itu menunjukkan bilangan post kita yg orang dah baca....eh, apa susah sangat ayat aku nih....hehe

Yg senang nya, berapa ramai orang yag dah baca post kita tuh la....
Ada paham??

Walaupun kadang2 entry yg kita post tuh xda sapa komen, at least ada jugak yg sudi baca kannn...kannnn...kannnnn....
Better what...

Chow!!


3 orang yang nak merapu jugak!:

hazman fadzil said... [Jawab balik]

betul jugak tu sebab ada yang jenis silent reader kan....

onlajer said... [Jawab balik]

hehe pakai wp selfhost senang je tahu

Nad MamaZN said... [Jawab balik]

jjcm, resepi & citer travel mana2 biasanya mesti ramai yg baca ;)