Thursday, March 5, 2015

Tempah Yassin Ready Made Murah

Mana nak tempah Surah Yassin Ready Made yang murah eh? Kalau nak buat majlis kenduri2 boleh jugak duk bagi as a souvenir untuk orang2 yang datang kan..

Baru2 nih aku ada tempah Yassin dengan harga RM0.60 sebuah..Memang murah.. & kualiti pun good..... Service dari supplier pun ok.. Sangat2.. Memang highly recommended!

Bagi korg yang tengah mencari Yassin skang nih, boleh la jenguk facebook dorg:

Klik gambar untuk terus ke fb

Yang aku order adalah design yang nih:


Time aku beli ari tuh, aku dapat harga promosi hanya RM0.60 je...Tuh yg rasa amat berbaloi2 dan terus order... Dan minumum order pulak adalah 50 keping jer..

Dan bila sampai kat aku, nih la hasil nya...



Disebabkan aku nih minat purple... so aku pun beli la purple... Ikut sedap haku jer...Padahal beli nih untuk majlis anak buah haku..hehe

Untuk order, boleh whatsapp dorg.. =)

Service terbaik sebab dorg gunakan poslaju... Dalam banyak2 courier service aku memang salute la dengan service pos laju... Memang efisyen & terbaekkkk...

Sekian..hehe




Chow!



1 orang yang nak merapu jugak!:

Puteri Beribiru said... [Jawab balik]

eh bestnya. idea yang baik untuk buat gift masa kawen!! tapi by the time kite nak kawen tu takut dah mahal je..huuuu