Thursday, May 28, 2015

Hari Berkongsi Rezeki tajuk dia!

Kali nih punya potluck, buat sempena kongsi rezeki masing2.. Alhamdulillah, yang ditunggu dah dapat... Cakap banyak xda, buat je la makan2.. So, masing2 boeh kongsi rezeki masing2... Tuh la konsepnya..

Koktel Mayonis

Donat Gebu

Roti Lebah

Cream Puff Sedap

Kuih cara berlauk & Koci

Mini murtabak

Roti canai dan set2 nya

Spageti Bolognise

Kek birthday Resepi Rahsia

Kek Birthday orang sponsor

Bukan nih je menu yang ada sebenarnya, time ambik gambo ni.. Set2 nasi lemak lom smpai lagi.. Pastuh pulak time lunch, set2 pizza hut pulak sampai... Dah nama nya hari berkongsi rezeki, so... memang banyak la menu masing2...

Budak kat opis nih cuma ada 16 orang je, tapi... menu suma mcam nak makan buat kenduri dah... Memang banyak.... Menu yang aku bawak, mesti la spageti... hehe, tuh je paling senang nak masak....

Antara suma menu kat atas nih, menu yang betul2 aku makan spageti walau pun sendiri yang masak, nasi lemak, pizza, mini murtabak ngan cream puff je.. tuh je yang termampu kat perut aku.. Alangkah ruginya rasa, bila tengok blaik makanan nih suma.. Rasa nak repeat balik time tuh.. hehe




Rugi!







Chow!

1 orang yang nak merapu jugak!:

Aisya A. said... [Jawab balik]

pepagi buta tgk makanan. lapar lah pulak haih...
hehehe. :D