Wednesday, April 28, 2010

k0men...k0men..

suka ati aku jer nk komen pasal cita mber....ahhhhh, lantak la....hihi...aku nk bersuara..hak aku la kn...(bukan bersuara yer, tetapi menulis.....)..

1st sekali pasal....bel0g ayu.pidaus....seni san0 sini...

weh, sejak bil0 ko ado kelebihan nk buat kraf ni....hadeh, len macam bet0l aku tengok hang la....kikiki....mana la hang dpt idea nk buat kraf ni...tp kn, aku suka la ngn kraf ko yg petamo utk pidaus tuh, pinky lg...walau pun haku x minat pink...tp den nengok kaler deh canteeekkkk gk kn...aku, jgn kn kraf..baju kaftan pun aku x pkai...(ada kena mengena ker, xda lgsung kn...ko anggap jer la aku ilang akal ketika mentaip inih...) tangan nih, xd0 seni langsung... ap02 pun, itu much2 better la dari ko xbuek pap0 kn..kn..kn...hihi, jgn marah beb....den pun secara otomatik nya nk buat gak entry ngn tajuk ko ni la..tetib0 berminat lak den ngn tajuk nih..cm lagu ct nuhalija pn ad0 gk...apo kato den buat tajuk, tdo san0 sini...best x weh.....maklumler, hobi duk membuto yo...amacam beb???? k x??? hihi....bilo nk buek cito baru?? bilo nk deting meting nih??? hihi....yez, den tau jwpn deh, den cbuk kn....hahaha

2nd...about bel0g baru, my fren azie azmi....

waaahhhhh, dh stat dgn entry pertama.....yeahhhh...keep writing azie...merapu la apo pn.....kikiki, semoga suksess, suksess, suksess......

yezzzz......korg yg baco bel0g haku ni, tugasan aku adalah utk mengk0men...bukan untuk me....men yg lain yer..harap maklum......korg nk k0men pun, k0men ler....ada aku kesahhhh???

adiozzzzzz!!
ni aku taip pepagi buta 1st aku masuk opis...kn aku ckp dr semalam, aku nk stat protes!!

4 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

sesuai la ngan ko tu, tido sano sini. wakaka....

AYuNG said... [Jawab balik]

hahaha.....
ni den pk utk taip entryzz tuh...kikiki

azie azmi said... [Jawab balik]

wah time kasih suppor sy...=)