Monday, May 17, 2010

Kisah 7 pehentian & si Nightmare

SEMALAM

Pagi

Kisah 7 perhentian???

Apakah???

Kisah nya bermula cm nih....pagi ni aku mmg dah planning baik punya nak panjat broGa HILL lagi..kali ni epis0d ke2...(wah, kisah bersiri ke apa ni?)

Kali ni aku g ngn member haku..c puan ayu.pidaus ngn adik haku, c debab.....aku dh bangun pagi, siap solat suma..tinjau kt umah dia, lampu pun x terbukak lg....huh, minah ni kompom x bangun lagi...terus aku tep0n dia...cehhhh, baru nk bangun.....

w0keh, kuar umh around 6.40...smpai sana dalam masa 10menet je...memandang kan c debab yg terlalu perasan...dia ingat dia bwk keta evo9 agk nya...berangan lebih...punya la laju dia bawak keta....huh, wira je pun.....kuang asam

kini... bermula untuk pendakian......c puan ayu.pidaus nih.......ya ampun, baru je stat dh nk break...br je jln 2 3 tapak, break nya dekat 5 8 menet.....parah2....siap nk muntah2 lagi tuh....haha, siyezzz...aku gelak kn dia tp dlm hati la...kang aku gelak depan2 kang, terasa melampau pulak kn....dh la dia yg beriya nk pegi....hahahaha...... klu nak di kira2 kan, mau sampai 7 pehentian minah ni duk benti.....parah2....sudah nya aku dan c debab ttp meneruskan pejalanan smpai ke puncak br0Ga....wah, bejaya bt kali ke 2 weh...best!!!~~~minah tu??? nak tau kisah dia??? aku tinggal kan dia...hua hua hua.....sbb dia dh x larat kan..xkn aku nk paksa..kng ngamuk lak c daus kang...hehe..(time balik puan ayu.pidaus siap ckp ngn aku...na, pasni kita try g petang lak la..aku rasa petang aku blh kot...) hahahahaha....aku tergelak dlm ati.....xpa la, nti kit0 poie petang lak yer...



Ni roman puan ayu.pidaus yg tengah mentahan sakit pala ala2 nk muntah

padan muka..hehe (pic ni aku rembat dr belog dia)



Petang

Kisah si Nightmare pulak...

Dari mlm td lagi HIM dh ajk tengok muvi..memula ingat nk teng0k Iron Man 2 (kesian kn kit0rg, org len dh seb0k tengok cita Robin Hood, kitorg br nk layan Iron Man 2).. cek kat tenet, tg0k ada kul 4..s0, deal ngn HIM kuar kul 3..

Dah smpai alamanda, sekali muvi Iron Man tuh full la....klu ada pun seat jejauh...Xm0!!~~

Pastu, pk2 balik....ehm..tg0k si Nightmare la...tu pun full seben0rnya..tunggu seat yg dh b00king tu release...br la dpt....muvi kul 5..adehh, penat berdiri tunggu...

Aku ingat kan cita ni x la seseram mana...sekali hambik kau.........ngeri...terkejut2 aku tengok cita ni......memula tu berani la jugakkk, tp dlm pada berani tu, mau terkejutttt jugakkk aku banyak kali..nasib aku xda heart attack, heart breakker jer aku ada..hehe....HIM blh gelak kn aku..hish, x baik tau...sudah nya...asal sound dia bnyi agk menakutkan jer, aku ttp mata...haha, serupa x yh tengok muvi kan..hehe...lantak la, jnji aku x tak0t...kuar dr wayang kul 6sengah k0t...fuhhh abis jugak cita tuh, penat aku tunggu smpai abis, kat luar HIM ckp, ada ke tutup mata..xtau cita tu abis cm na (smbil gelak2 kn aku)....aku senyum je la..hihi..xkan aku nk melawan lak kn....x baik w0key...~~hihi

ala..penat la aku edit kisah pasal si Nightmare ni...dh jadi karangan dah cita aku ni....lantak la..lain masa jer la aku edit kisah ni...ntah2 kisah ni pun dh jd ngeri kot...tu pasal aku edit, xb0leh....huh, ngeri!!~~

3 orang yang nak merapu jugak!:

azie azmi said... [Jawab balik]

tgk wyg nmpak..cite antu lak tu..slalu xnk tgk cite antu..klu dgn HIM xpe ek...hehe...=)

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

asbestos!!! *&%$&*^!!!

oooo... ko gelakkan aku ye... xpe, ko tgk next time. aku akan buktikan. HUAHAHAHA...

AYuNG said... [Jawab balik]

azie

tgok terpaksa, dh xda cita len nk tgok..tp tg0k pun ngn ttp mata...takot2 brani jer tg0k..hehe

ayu.pidaus

hehe, bkn sllu dpt g0lak kn ko..hik3, yezza.. caiy0k ayu..