Friday, June 11, 2010

sakit ati!!!

Aku sakit ati ngn s0rg mber ni....



Aku mintak duit utk adiah mber2 yg lahir bln jun ni...dr minggu lepas lagik aku dh bagitau aku nk duit....pastu xsilap ari selasa pun aku dh msj suh htr kan duit....tapi, hampeh....reply msj aku pun x..setakat 7sen pun berkira ker??? hish, payah bet0l la ngn mber tu skang ni...kekadang aku hangin gak....bukan nk kata apa la kan....



Aku saspek sebab dia tu dh ada spesel jer...yela, semenjak 2menjak dia dah ada spesel ni, macam langsung xnk j0in kitorg dh...aku pun pelik...bukan nya kitorg heran sgt ngn spesel dia tu....tapi masalah nya....orang len ada gk spesel...yang dh bertunang pun ada ha, yang dh berlaki lagi la pulakkk, oritezzz jerk join klu ada aktiviti together2 ngn memember...cam ari tu, time g melawat baby k.intan, memula tu beriya mber tu nk ikuttt...pastuh, bila aku msj, "ala...sori la, xpat join..." bengang wookkeeehh jiwa haku ni..adeh, aku xtau la nk kata apa....kang aku ngamuk kang, kata aku ni meroyan pulakkk....



Aku ni menjalankan tanggungjawab jer...tugas aku kutip duit tapi b4 kutip tu, dah tentunya aku akan inpom memasing dulu aku nk kutip bapa banyak...so tlg2 la spare kn duit korg...bukan nya banyak pun aku mintak, xkan la smpai dh xda budjet langsung nk bagi kat aku nih!! xsampai rm20 pun bg kat haku ni....time buzday bebudak len dulu dh mintak dah pun...orite je pulak dia bg...time kali ni makin susah pulak nk berurusan dengan dia.....



Dah la, aku dh malas dah nak mintak2 duit kt dia tu...klu rasa nk bagi, bagi la....tu pun klu dia tu masih ingat kt memember lagi la kan....malas cakap ngn org yg xpaham melayu ni....kang aku cakap tamil kang.....menggeleng kepala ko kang....!!!!



bengang....




2 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

oit, oit... ko pandai cakap keling ke? HAHA... ajar aku meh... ;p

AYuNG said... [Jawab balik]

buleh3...nti den ajar ko...hua3