Wednesday, June 16, 2010

aku x tau nk bagi tajuk apa entry nih...bac0 jela yer..

Kisah ni agak sengal ckit bagik aku...saja nk share kt sini nak tengok apa pendapatan korg pulak..

Aku ni jumpa ngn mber lama....tapi...xla lama mana pun....akak ni member time aku kja kilang h0lun dlu sekitar taun 2005...(kja kilang tau x semestinya aku ni operator begerak tau!!)..akak tu dah dpat kja tetap kt sekolah...pagi tadik, dia mintak aku teman kan dia p 1 goment opis nk mintak gmba mb..utk apa tu, x pulak aku ambik tau...

Time teman kan dia tu, dia blh tnya aku, "ko bila nk kwen na??" wahhhh????? pedas betul petanyaan akak ni...lantas aku menjawab, "kwen??? ntah la kak....xda jodoh lagik.." simple n pimple jawapan aku....pastu dia cita la, dulu time dia umo2 cm aku ni, dia dh kwen dh...dlm ati aku ckp, "nak buat cam na kak, kita nk kat org, tapik....org xnk kat kita..."

Apa yang aku nak tekankan kat cni...jodoh, ajal & petemuan semua nya di tangan yang Maha Kuasa.....klu xda lagik jodoh utk kita, becinta lama mana pun...kecundang jugakkk....

Tapi....ada jugak member aku yg becinta after kawen...uik?? ada lagik ke zaman skang yang buat cam tu.....ada la....cuma kekadang kita x nampak...tapi, aku nmpak....tu ha, member sebelah umah aku tu...dia becinta after kwen....itula kata org....dah jodoh.....tu la kan, kekadang jodoh tu datang tanpa di sangka2...hopefully aku pun cam tu gak...ngeh3...~~

Ramai member2 aku yang tau aku kawan ngn HIM ni...siyezz, aku buat sementara ni hanya kawan jer ngan HIM tu....tapi, utk masa depan...aku x tau la kn...korg2 yang mulut agak masin tu...tlg la d0akan yg tebaeeekkkk utk aku ngn HIM...hihi (gatai!!..)




2 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

haha hihi huhu....

yeay, ina kawen ngan HIM!! ;p