Wednesday, July 21, 2010

Lastly, kecewa....

Dah 2 minggu aku try apply loan....

Dan hari ni...

Jawapan yang aku dapat....

"Sori la na...loan u x clear....nama u mmg xleh guna...."

Ni la yg si Bongok tu buat kat aku....suka2 ati guna kan nama aku utk jadi gerentor dia...padahal, aku xtau pun...time motor tu dah kuar, baru si Bongok tuh cakap ngan aku....

Geram mmg geram beb.....sapa x geram, dah la bila ingat2 balik apa yang dia buat kat aku dulu, suma bikin aku sakit ati balik....semalam tersempak, nasib aku masih cool....kalau ikut perangai lama aku, dah lama aku maki hamun dia kat tengah2 bandar tu jugak.....

Sekarang...

Apa yang perlu aku buat??????

Adakah ini maknanya aku xkan beharta smpai bila2???

Mummy & Daddy kompom kecewa......

Lebih kecewa lagik aku......diperlakukan sebegini rupa..........

**Semoga ko (si bongok) mendapat balasan yang sewajar dariNya...xguna buat baik dengan orang macam tu.....




2 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu.Firdaus said... [Jawab balik]

nak tak nak ko kena settle down la utang si bongok tu dulu baru name ko clear kan?

ko nak boli apo ni? rumah? keto?

ha xpo, ko mudo laie. sok2 buleh kumpul harto. no worries okeh...

yg ponting, doa jgn tinggal..

AYuNG said... [Jawab balik]

patut ke den settle down ngn orang cam tu??? padahal dulu time dio buek, den x tau menau pun....

adeh, kecewa weh...

Tuhan jo yg tau......

**doakan la den yg tebaik...