Tuesday, September 14, 2010

Duit raya???

Aku yang dah berumur 2X (umur adalah rahsia....poyo!!) tahun ni, layakkah mendapat duit raya??

Atau pun aku yg perlu bg duit raya???

Meh cni nak story.......

Tahun ni dengan bangga nya aku nk kasi tau aku masih mendapat duit raya RM23....yehuuuuu....!!!! (ek eleh...dapat RM23 pun kecoh ker haku nih???..hihi)

Sapa yg bagi aku??

Mummy : RM10 (ni pun sbb aku mintak...hihi, mau nya x...dulu time aku kecik2 x penah dpt duit raya smpai RM50 dr mummy tau...tahun ni, mummy bg kat adik aku yg 2org tu RM50 seorang..sbb tu la aku pun nk jugak...RM10 pun jadik la.....)

Acu : RM10 (xsangka tahun ni dpt lagi dr acu.....tp x la tekejut sgt sbb tahun lepas pun dpt jugak dr acu...hihi)

Acik : RM3 jer?? (Yg ni aku agak terkejut jugak.....mau nya x....selalu nya kalau kat belah Sban aku mmg dah dikira terkeluaq dari list nama dorg..tapi, agak ganjil bila dipanggil acik lalu menghulurkan sampul duit raya......wah???? kagum nya...kalau suma kat belah Sban begini kan bagusss............)

Jumlah : RM23...ngam!!

Malam td kt fb, Puan ayu.pidaus kata nk bg aku duit raya.....Aku tunggu2, dia x reply pulak komen aku kt fb...cettt...xpa2, nti aku tuntut dari dia...hihi

pic google ajer.....




2 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu Firdaus said... [Jawab balik]

aku tunggu2 gak ko reply as soon aku mereply msg ko tu. tapi lambat bebenor engkau mereply. jadi aku pergi dating dengan en.pidaus.

klu mau, datang mlm ni. tapi kena roger dulu takut aku mendatingkan diri lagik. hua3...

AYuNG said... [Jawab balik]

den bco komen ko peh den balik dr berayo....tu yg lmbek tu...

nti la den poie umh ko yo...tunggu line clear ckit..hihi

kek cokelat ado x??