Sunday, October 10, 2010

weDDing kak Intan, melaka


Semalam, wedding kak Intan, Melaka..

Disebabkan xda member, jadik aku mengambil langkah mudah mengajak my mummy & my daddy menemankan aku p kenduri semalam....Hah, bila dh ajak mummy ngan daddy mesti ada jer pesinggahan nya pastuh...adeh....ikut jer la kan...

Pastuh aku suh la mummy tlg ambik kn gmba aku ngn pengantin....adakah gmba kt bawah nmpak macam gmba aku ngn pengantin?? gnjil jer aku tengok..... aishhh...mummy2...



To Kak Intan & Abg Anas:
** Semoga bebahagia ke anak cucu....InsyaAllah...(amin)


psssttt...semalam dalam keta tetiba jer daddy tanya aku, ko dh ada pakwe ko dah yung?? Lantas aku diam dan menjawab, mana ada..(smbil gelak2)...yang mummy plak time kt kenduri semalam, cakap la pasal nk buat kenduri kt umah....ntah apa kes ntah, pasal live band la kononnya... terus aku jawab, mummy buat la time debab kawen sok...terus mummy cakap, ehh....debab lak yg ko suh kawen, bukan nya ko nk kawen kn..... hahahaha, aku gelak jer....


4 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu Firdaus said... [Jawab balik]

live band?
teringat den kawen dulu.
kat daching guno live band.
sompek la adik den mensumbangkan sepatah duo lagu. kui3...

AYuNG said... [Jawab balik]

kah2....tu la, hajat mummy den tinggi bona....den plak ntah bilo nk kwen...baik den suh debab jo kwen dulu..hihi

apo ko x sumbangkn duo patah lagu jugak kek ilir??

Ayu Firdaus said... [Jawab balik]

klu den yg mensumbangkan lagu, alamat hujan la majelis den tuh. hak3...