Tuesday, October 5, 2010

xda yg mustahil di alam MAGIKA..

Wahhhh.....macam best punya tajuk kn....

Semalam, aku x mensia2 kn masa senggang.....time tengah hari ye2 jer buat entry pasal kematian....seram sejuk aku di buat nya....dan2 time petang, semangat yg hilang muncul balik...bunyik macam best...HIM kononya di serang penyakit gastrik dalam erti kata len penyakit maleh dia dh smpai....tgh syok2 tdo kt umh HIM msj ajk p tgk muvee...jadikk kitorg p la tgk Magika...

Buat petama kali nya, tgk muvee dpt tiket harga 8hinggit sorg...hehe, HIM pasni kita nengok muvee ari senin jer la eh..

Sinopsis??

Cita ni best la....x rugi p tengok cita nih....ni filem muzikal komedi Malaysia yg ok la....x mengarut ke laut....kalau tgk 3D rasanya lagi best....terasa berada bebetul di alam magika.....wahhh....hehe, Pak Pandir ada, Mak Andir ada, hang yg 5 ada, badang ada...memacam ada...nk tau lelebih p tengok....siyezzz, mmg x rugi tau..

Tapi ada sedikit keraguan...time aku tengok cita magika tuh, rasa macam 2 cita tengah jalan serentak plak.....HIM sila jawab!!!! hihi....

Malam tadik nikmat betul tdo, ujan lebattttt betulllll....(ni dh masuk cita len plak aku nih...)terasa macam malas bangun plak pagi nih...adeh....xpa2, smlm dh cas...jadik hari ni kena bkeja dgn penuh semangat..(semangat la sgt..hihi)


3 orang yang nak merapu jugak!:

Ayu Firdaus said... [Jawab balik]

magika aku suka time sabri yunus je. abg bad macam poyo je jadi hero. nyampes aku.

woo, tiket senin mmg murah. paling murah aku pernah dapat 6hengget sorang.

lain kali nak dating, gi la hari senin atau selasa. rabu mcm mahal jek balik. hehe..

AYuNG said... [Jawab balik]

tp den suko part aznil la....lawakzz gilazz..hihi

uik?? tiket 6hinggit?? kul bapo ko poie nengok tuh?? kek mano??

deting menda nya senin, payah w00...keja..payah na den nk suh deh ponteng..hihi

Ayu Firdaus said... [Jawab balik]

den port tgk wayang apo laie klu tak kek balakong. tapi ado gak la kek smban2.

yg 6 hengget tu kat balakong tak salah. banyak kali gak dapat murah. maybe sebab tiket mlm kot..