Sunday, December 19, 2010

ezloveycraft 1st giveaway

Yeahhhhh kena tag lagik ngan cik jijah beberapa ari yg lepas....
Baru ari nih teringat nak buat...huhuhu

Okeh2...bebalik pada giveaway nih..
Syarat2 nya cukup mudah....
Syarat yg dorg letak ada 2...
Boleh pilih syarat mana yg menyenangkan korg..
Aku pilih syarat 1 udah ler yer...
Sebab yg tag nih pun dr belog kan...hik2...

Syarat 1

1. Follow blog ezloveycraft
Siaaapppp!!! Ayung follower ke 252 tau!!

2. Copy pic dan link kan ke blog ezloveycraft
Pun Siaaaappppp!!!!

3. Tulis entry tentang giveaway kat blog korg
Hadooiiii...apa nk tulis yer....Erm, okeh la...kita cita sikit pasal blog ezloveycraft nih...Blog nih buat barang2 hasil daripada tangan dorg sendiri...contohnya cam anak patung yg kecik2 tuh, bantal comey....ada yg siap boleh letak gmba korg lagik tau, make up bag yg kecik2 tuh...nih kalau nk senaraikan banyak beno nih..baik korg p jengah sana sndri..kreatif betul tuan blog....hik2....

4. Tag berapa ramai kawan yg korg suka utk join giveaway nih
Erkkkkk...nak tag sapa yer....

yuyu - masih menjuarai carta tag haku...hak3....
yana - nih pun sama jugak, buat jangan xbuat...hik2

2 jer cukup la kot.....yg lelain mai la kita meriah kan giveaway dari ezloveycraft nih!!!

Okeh, ckit info pasal pemenang..
Pemenang akan dicabut melalui 6 undian..
Undian okeh...kalau ada rejeki, ada la......
Antara hadiah2 nya adalah cam nih..



Tarikh tutup: 17/01/2011 (mungkin akan dipinda)




5 orang yang nak merapu jugak!:

Sepatu Hijau said... [Jawab balik]

salam


good lap

semoga bertuah :)

Cik Azizah said... [Jawab balik]

gudluck dear!

ha...ade lagi 1 contest! tu jgn xjoin pulak...jijah tahu ayung berbakat buat header....

Aisyah AR said... [Jawab balik]

wahahha..comel gler mr boo...

good luck ya!!!