Saturday, December 18, 2010

Dah dapat!!!

Apa yang aku dapat??
Hip Hip Hoorrreeeyyy....

Petama yang utama nya....

Aku dah dapat gift drpd nadia ar-rumaisha...hooorrreeeyyyy!!! ingat kan xmenang xdapat...huhuhu...kan aku tuh aku join GA dia...tapi, nama aku xtercalon utk pemenang utama...tp, aku besyukur gak sbb nanti dapat watermark dr nadia....ingat kan setakat tuh jer la....rupa2 nya, ari nih tengok dapat surat daripada kamiherba...dalam ati dh bedetik, ni mustiiii produk dari company nadia nih.....sekali bukak mmg betui.......mmg hepi la.....dapat jugak try produk tuh kan, mana tau kot serasi...boleh langgan terus dr nadia....

name card nadia...pink kaler gitu...

ni barang yg aku dapat..mussstttiiii terai nih!!!!


Yang kedua2 nya pulak..

Hari ni jugak aku dapat barang yg aku order online daripada Ladies Fashion...Aku order barang nih ari selasa. Terus buat payment ari rabu ari tuh...ari nih dah dapat parcel....cepat betul servis dorg nih....aku beli 2lai baju online....bg aku, company tuh jual baju yg mmg amat bepatutan harganya....2 lai baju yg aku beli + postage : RM36 sahaja....murah kan....hahaha...cukup malas nk bejalan kat shopping complex usha baju....penat!!!! kadang2 bila usha, baju yg kita bekenan xdo!!! Baik bli online....tengok, order, bayar......barang korg smpai umah...kan senang!! x penat kan..goyang kaki jer ...hik2....

erkkkk....gmba begegar pulak.....tp, nampak kan...hihi

Ni blouse..RM16 sahaja..pakai ngan inner sesuaiiiii la jadik nya utk org betudung kan.........

Ni cardigan...RM16 jugak...murah gila kan.....kalau kat pesta thai aku tgk selai RM25..

Ni jer 2lai yg aku bli...ckup la kan....hak3


3 orang yang nak merapu jugak!:

PhatLee said... [Jawab balik]

fuyyoo.shopping online beb.

F.A. said... [Jawab balik]

wah murah nya cardi 16! nakkk. :)

sekamar rindu said... [Jawab balik]

salam..


singgah malam...:) tq singgah komen blog saya.