Friday, December 3, 2010

j0m add kat twitter

Aku nih yg seben0- ben0 nya xreti x men twitter nih....ni ha, si yuyu ler nih yg suh buat akaun nih...pastuh dia kata, twitter ni best...ni utk update status....hah, yer la sangat weh....

Balik2 aku men tweet2 ngan si yuyu ni jehh... haha, sungguh aku xreti....tapi, aku ada la jugak add blogger2 yg len macam.................................................................. sapa2 jer la kan...hihi, malu pulak nak nyatakan kat sini...al-maklum ler....i ni kan pemalu.....awwww....nyampah!! ehhe....

Jadi, pada kengkawan len yg ada jugak twitter nih, jom ler add aku kat http://twitter.com/misz_ayung ... mana la tau, nanti bila dah ramai kawan, baru best kot men twitter nih....boleh jugak kenal2 ngan lebih rapat mesra ngn kengkawan yg len kan...

Betui daq?? hehe.....

Add ler yer, jangan segan2....daaaa.......


xtau link lagik??? tuhhh dah letak kat side bar tuh..hik2....


6 orang yang nak merapu jugak!:

cReativ said... [Jawab balik]

camner nak bertwitter erk?

Nadia arRumaisha said... [Jawab balik]

sayangnyer nadia tak reti ayung nak bertwitter....huhuhu....malas nk explore...

sekamar rindu said... [Jawab balik]

salam..

tak de lak twitter tu..:)

follow ur blog...

AYuNG said... [Jawab balik]

@creativ: kena ada akaun status dulu...pastuh add ler ayung eh..:)

@nadia: huhuhuh....sama la kita xreti, ni pun yuyu yg suh buat...hik2...

@sekamar rindu: ok thanx....:)

AYuNG said... [Jawab balik]

@khairul:

ok, xpa..kena ada akaun twitter dulu..:)