Monday, December 6, 2010

Kecanduan Game!!

Aku sorg game addicted!!

Game addicted nih bila transelate kat google akan jadi kecanduan game...erk?? betui ker nih..


Nih bukti aku x menggunakan tatabahasa yg salah...Haha...nih kalau x betui nih, jangan salah kan aku naaa...ni google yg habaq kat aku lagu nih...hihi..

Pagi2 bila masuk opis, kebiasaannya aku akan update suma game yg aku men kat pebuk..hihi..aku tau, korg x kesahhh pun kan...aku cuma bg tau jerk....hihi

Contohnya game nih...

CAFE WORLD: GAME MASAK2 DALAM PESBUK...kasi zoom ckit tgk level bapa?? hihi...dah level 88 (ek eleh..level 88 kecohh, org len level dah beratus-ratusan dah...)hihi...

FASHION WORLD: GAME JAIT MENJAIT...ni dah level 91..agak master la jugak dr kengkawan yg len...tp kedai aku burok jer...hik2, cukup x kreatif nak menghias kedai sendiri...

GAME NIGHTCLUB: GAME KELAB MALAM...jangan risau yg nih halal punya...hihi...nih game yg amat lembab nak nek level tapi xpa...akan ku teruskan jugak usaha untuk mengupgrade kelab malam haku nih...jemput ler singgah yer...:)

RESTAURANT CITY: RESTORAN KAT BANDAR..ikut suka aku jer nak transelate..hik2...yg nih aku x bapa reti men sangat...tgk level tuh, baru jer 24..kedai pulak kecik..tempat masak, ada 4 jer..macam mana nak maju nih?? hihi....nih aku men sbb member2 sebok nak gift la, nak trade ler..aku cuma menurut perintah jer seperti yg dorg nak..huahaha...
FARMVILLE: LADANG KAMPUNG...haha..baru jer nak aktif balik..hehe, dah belambak (bahasa org negri..erti nya banyak..) sangat dah gift..apa kata aku terai men pulak..

GAME POKER: GAME KAD..hihi, yg nih men kad jenis halal punya...tapi, aku bukanm reti men pun..haha, doh member2 sebok nak gift la, nak token la...nak chip coin ler...aku bg jer..padahal men nya idak...muahaha...

Dah2..nak p buat keja dulu...kang bos aku ngamuk plak kang..hihi...

6 orang yang nak merapu jugak!:

yuyu said... [Jawab balik]

woot! impresive.. gila kentang la ko main game. aku yg takde kerjaan ni pon tak main mcm tu. but hey, who cares. muahaha..

tahniah.

ntah papo ntah.. ! (o-O) v

AYuNG said... [Jawab balik]

@yuyu...

engko tahu aku kebosanan tahap gaban lalu memainkan diri ngan game...yezzz...who cares...hak3..:)

yuyu said... [Jawab balik]

eh lupa pulak.

asal engkau guna google translate? it's lame okay. cacat. lain dalam english, lain dalam bahasa.. tapi kalau nak buat lawak, boleh je guna google translate ni. muahahha...

ha, tu je.
babai...

AYuNG said... [Jawab balik]

hahaha...aku kan xpandai bahasa omputeh nih..hehe....

ala, xnak babai..aku nk tata...

muahahaha....

Nadia arRumaisha said... [Jawab balik]

dulu nadia ni pn addict sesangat dgn game dlm facebook smpaikan yg farmville tu punyer laaa jaga takut tnman kering....haiishhhh tp skang dah tak peduli...malah nadia dah lame tak sentuh game....huhuhuh

AYuNG said... [Jawab balik]

@nadia:

hihi....tu la pasai, ni jer la ubat penenang jiwa ayung di kala kobahsanan...huhu..:)