Friday, December 10, 2010

Muka baru pesbuk

Aku tau musssttttiii korang suma ada pesbuk kan...
Sapa dah tukar interface lama pesbuk ke interface baru?

Mula2 mmg akan rasa janggal ckit..tapi lama2 ok la kot...
Pesbuk korg akan berwajah baru...contoh nya macam nih....

ni kita punya wall, mmg rasa cam crowded ckit....tapi sebenarnya, sama jer...

ni home wall, blh tau status kengkawan kat sini....lebih kurang jer cam yg lama...

kat sini pulak terletak nya kita punya frens ngn family....siap ada gmba bagai..dulu2 tang family tuh xda gmba kan...:)

Okehhh, kalau korg nak tukar interface baru cam ni....klik kat http://www.facebook.com/about/profile

Selamat mencuba...

Tapi kan, rasa2 nya, kalau korg dh tukar yg baru nih, xleh tukar dh nak interface yg lama pulak....pening pulak pesbuk korg kang..hihi..daaa....


17 orang yang nak merapu jugak!:

Nadia arRumaisha said... [Jawab balik]

nadia lebih ske interface lame dear... nmpk cam susah jer interface baru....huhuhu

Rowena Chasez said... [Jawab balik]

suka ye profile baru??
wena xsuka..
huhuuu..
wena xtukar pon..
still lama lgi..
heheee~

AYuNG said... [Jawab balik]

@Nadia ar-Rumaisha

huhu...ayung ni pun yg sebeno nya ter klik plak kt interface baru...tu yg tepaksa guna interface br tuh...:)

@Rowena Chasez

hihi...sebenor nya xler suka, tapi dah tepaksa..hihi..

ANATI SOKI said... [Jawab balik]

banyak org komplain fb baru.. so, tak brani nk tuka. prefer fb lama lg :)

AYuNG said... [Jawab balik]

@Anati Soki

:) ok...btl3...

F.A. said... [Jawab balik]

errr rasanya ayung orang pertama fa kenal suka profile baru facebook.hehe

AYuNG said... [Jawab balik]

@FA

hihi, ayung terima ajer..:)

HonEyBuNNy said... [Jawab balik]

yg lama best kan...boleh tukr yg lma balik......pergi kt akaun setting...ada blogger mna tah ada bgtau cra2 tukr...bila kita deactivted akaun sejam 2, nti jd yg lma balik...

sekamar rindu said... [Jawab balik]

salam..


saya rasa mcm malas tukar laa..

AYuNG said... [Jawab balik]

@Honey Bunny

Oohhhh yeker? xtau pulak ayung tang yg tuh..huhu, thanx 4 dat info..:)

@Sekamar rindu
huhu...mana tau nti kot2 pesbuk tertukaq sendiri ke kan...hehe..:)

ahsfantasy24 said... [Jawab balik]

jnjalan cni..

sme jew tp yg bwu nei
nmpak semak ket en?..huhu

Rashid said... [Jawab balik]

pesbuk? alamak lamanya tak buka.. hehe

AYuNG said... [Jawab balik]

@ahsfantasy24

Haah...semak ckit..:) tp, lama2 biasa la kot..

@Rashid
hehe...:)