Wednesday, January 26, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Ehhh...lupa la...
Sapa tag haku dalam kontes nih ari tuh eh??
Hadoii...ilang ingatan pulak dah....

Okeh2...

Join kontes lagi nih..
From belog si gadis bermata coklat

1. Kena jadi follower utk belog si gadis bermata coklat - DONE! Follower 1091 yer...
2. Letakkan banner contest - ayung letak kat bawah nih yer...kira aci la nih yer...:)

3. Buat entry pasal kontes nih dan berikan idea hadiah apa yg korg nak kalau korg menang RM100? *ayat simple jer tau*

Kalau aku menang RM100, aku nak beli topup maxis RM100....**simple kot ayat aku nih**

Gamba yang aku petaruhkan..adalah gmba nih..hehe

4. Tag kawan2 yg rasanya dorg nak join..
Haaa.....cam nih la...aku TAG suma org yg tetiba termasuk kat belog haku nih...jari tuh tetiba tergatal nak join kontes, mari la kita memeriahkan kontes nih yer...:)

ehhh, cop2....akak MDT tengah sawan kontes kan..hehe, moh la join kontes nih kak...

5. Tarikh tutup: 1 Mac 2011



7 orang yang nak merapu jugak!:

makdara TERdiva said... [Jawab balik]

haha! besar tu nama akak ko letak ye dik!

gud luck! nnti ade time akak join eh! bukannye ape, akak ni malu nak tunjuk muka yg diva tu..kehkehkeh!

AYuNG said... [Jawab balik]

@makdara TERdiva
hehe...admire ngan akak nih..:)

siti fatimah said... [Jawab balik]

salam..hye..tq join contest :) good luck !