Monday, January 31, 2011

Lunch @ Kenny Rogers

Aku rasa nih kali ke2 kot aku makan kenny rogers..hehe
1st time makan dulu...adalah dalam tahun 2006 kot...
Skang nih dah tahun 2011...
Perggghhh...lama betul....makan tahun nk mengulang ke kenny rogers tuh..haha

Lunch ari nih, mber kitorg...azie nk blnja...
Sbb dia dapat duit tepijak..bukan duit tepijak la ekceli...
Jadik nya...dia blnja la kitorg...
Caya la azie....ingat kat mber2....

Jadik nya...bila org nak belanja nih kan...
Kitorg memasing oder la ikut sedap tekak...haha
X pk bajet mber langsung...
Tapi, xpa....dh azie yg suh oder yg tuh kan...
Haku turut kan ajer....hehe


ais lemon tea nih sodap! Perghhh.....terangkat beb..

Sumber gamba: Kenny Rogers Malaysia

Time syok2 melantak...
Lalu la pulak team Le Tour de langkawi kat area Bandar Seremban...
Kitorg yg tengah2 syok makan nih...
Jengah kan leher jer la...
Tengok2 jugak, tapi tangan masih laju lagi menyuap..haha
Ramai jugak kan dorg...laju jer kayuh beskal tuh...
Kalau aku la....erkk, agak nya dh jauh ketinggalan kat belakang kot...

Setakat yg aku tau...ari nih LtdL dah smpai stage ke 9...
Pejalanan ari nih dari Melaka ke Nilai...
Dan jugak setau aku, akan di adakan Karnival LtdL kat Nilai Square..
Tapi, aku x p tengok pun...
Ujan jerk...rasa x sanggup nk redah ujan....huhu

Erm.....anyway, thanx a lot yerk azie....
Akak doakan murah rezeki azie......
Erm, bulan 3 nih nak kawen dh kan...
Semoga kekal ke jinjang pelamin & akhir hayat yer...
**amin**

yg membelanja & di belanja...hehe..i like!!
ni gmba time azie tunang last year...:)

3 orang yang nak merapu jugak!:

Cik Azizah said... [Jawab balik]

hari sabtu pon le tour kat PD...jem gler! tapi dapat gak la kalendar,kipas dorg bg..hehehe

ni bile pulak ayung nk kawen ni??? hahaha

sissyira said... [Jawab balik]

salam malam selasa =)

sedap3.....rasa lapar lak..hehhe

ziarah rakan yang saya follow =)

yuyu said... [Jawab balik]

aku pon lama dah tak gi KR. sebab daus asyik bawak aku gi jj balakong je. sane takde KR. klu gi jjS2, musti singgah punye..

favorite haku, ice blended le.. hehehe...