Wednesday, February 9, 2011

CONTEST GADIS SHAWL MENAWAN!

Sessi menjoinkan diri utk kontes dah kembali..
Cik Jijah tag aku kat entry yang nih ..
Lama dah kan...hehe
Baru jer bekesempatan nak buat...

Kontes nih di anjurkan oleh Little Love Always
Owner nya comey la...perghhh...
Dalam belog dia yg bewarna pink tuh..ada jugak di selitkan pasal tutorial make up...
Mabeles... !!
Pasnih, aku buleh blja makeup kat situ..hehe
Udah2, ayung....ko xpayah nk membodek tuan belog tuh...nak menang la tuh...
Eiii...ada pulak suara sumbang yg mencelah time2 aku tengah berangan nih...hehe

Mari kita teruskan dengan aturcara..
Syarat2 condition korg boleh terjah kat sini tau..

Letak banner kontes kat dalam entry cenggini yer kengkawan...

::ini banner kontes::

Pastuh letak la gmba korg dengan shawl beserta sikit caption, sikit jer tau...

Caption: Org kata aku ok pakai shawl...aku senyum tanda setuju!

Ahakzzzz.....nk muntah ker dengan caption aku tuh...
Eh, tapi siyezz....ada org penah cakap kat aku cenggitu dulu...
Xcaya sudaaahhh......hehe

Kalau dh namanya kontes, musti kena tag kan....
Insan betuah yg kena tag tuh adalah....
Yuyu
Cinderlala

Pada yg lelain, nk join pun buleh jerk....
Klik sini utk join!

Tarikh Expired : 18 Feb 2011 ~ 11.59mlm ~




7 orang yang nak merapu jugak!:

Cik Azizah said... [Jawab balik]

gudluck yunk!! fuhyoo memang betul! cantik ayung pakai shawl la..

CinderLaLa said... [Jawab balik]

thanks tag... Nnti sy wat ek.. Masih lagi mode bola ni.. hehe

Cik Azizah said... [Jawab balik]

nih lagik 1 jijah tag! tapi ni hadiah berbaloi2...

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/02/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html

Wafiy Suzly said... [Jawab balik]

ayong..aku laki xleh join la..sdey siottt..hha

padle said... [Jawab balik]

ala..kalo aku nak join,bole x...

Nurul Mazni said... [Jawab balik]

thx for joining dear..
gud luck~

nadia ar-rumaisha said... [Jawab balik]

memang cantek ar ayung kai shawl.. nampak lebih fresh