Saturday, February 12, 2011

Contest “Syoknyerblogging. Komuniti Blogger Masa Kini”



Kontes ini di bawah kelolaan syoknyer blogging

Ehh..korg penah dengar x pasal SyoknyerBlogging ??
Hah...xpenah dengar....??
Hishhh...rugi...rugi.....ilang deria syok tau....hehe

Mai sini aku nk terangkan ckit..

SyoknyerBlogging adalah 1 landasan untuk para bloggers sekalian utk beramah mesra. Bersesuaian dengan tag line KOMUNITI BLOGGERS MASA KINI..Selain tuh jugak, korg boleh promote blog korg di samping mendapat bersuai kenal melalui chatting... chatting dorg macam pesbuk tau..menarik!

SyoknyerBlogging jugak adalah tempat yg paling mudah bagi blogger2 newbie **macam haku** untuk mendapatkan maklumat...Korg boleh jenguk ke bahagian forum...dan carik la bendalah apa yg korg perlukan...pendek kata, suma ada...lengkap! dari template nya la, tutorial, tips, widget....memacam lagi la...p jenguk sendiri yer...

Untuk join, x susah pun...
Memula korg perlu daftar sebagai ahli yg bedaftar kat sini


::isi segala details yg diperlukan kat dalam form tuh untuk complete kan registeration korg::

Pastuh....
Once log in korg dh setel...
Korg akan dihadapkan ke muka depan SyoknyerBlogging macam kat bawah nih..

::terus dihantar ke laman utama yg ada kotak yg boleh jerit2 tuh::

Kalau korg scroll ke bawah lagi ruangan muka depan tuh..
Korg akan jumpa pulak forum2 yg aku cakap kat atas tadi...
Macam2 ado....


::forum utk segala alah widget, template, dan memacam lagi la....::

Nak tau lebih lanjut, apa lagi....
Jom pakat ramai2 join SyoknyerBlogging nih reramai...
Meriah u ollssss.....
Memang syokkkk abizzz laaa...

“Saya tahu contest Syoknyerblogging. Komuniti Blogger Masa Kini” dari inbox yg telah dihantar pada saya melalui website SyoknyerBlogging lantas memberanikan diri untuk join kontes nih..hehe, cuba nasib.."

Contest “Syoknyerblogging. Komuniti Blogger Masa Kini” di taja khas oleh Fivio.com dan maribinablog.blogspot.com


Ehh...korg yg lelain nk join pun boleh ajer...
Klik "Contest SyoknyerBlogging Komuniti Blogger Masa Kini" nih..
Pastikan korg jadik pengguna bedaftar....
Adiozz...

Tarikh tutup : 9 Mac 2011



20 orang yang nak merapu jugak!:

aried said... [Jawab balik]

wahhh, details sungguh.. bagus entri ni..huhuhu

yuyu said... [Jawab balik]

geng blogger tau?

gud luck!

pak long said... [Jawab balik]

salam....
waa...entri menarik...
moga berjaya hendaknya..

ROCK said... [Jawab balik]

lawa nya contest dia.dj afundi ayung je boleh.klu menang share2 rm50 tu ya..boleh heheh

ROCK said... [Jawab balik]

lawa nya contest dia ini..dj afundi ayung je,klu menang sagu hati rm50 ,share2 ya dgn dj

al-lavendari said... [Jawab balik]

salam kenal.

soalan awak tentang mentimun itu telah saya jawab ..!

brother said... [Jawab balik]

semoge berjaya..

haha jejak anda sudah dikesan =D

chii said... [Jawab balik]

n3 yg sempoi.tp memenuhi kriteria...gud job =)

aried said... [Jawab balik]

huk4x..tgh keje jgn mian ternet...nnt bos potong gaji..hehhee

Woofer Storm said... [Jawab balik]

dah join,tapi pngkt stil mcm tu je..ehheee
coz jrg komen2 ni..yeayyy

follow sni^^

A'IM said... [Jawab balik]

jumpa disana
blog fakta:: http://kindofsoul.blogspot.com/

Thalhah Amir said... [Jawab balik]

terima kasih sbb join kontest ni. semoga berjaya. :)

darjeelingSketch said... [Jawab balik]

ayung VOTE gitu...yeah,cute en3 mcm tuan tnah nye la ye tak ayung..ececeece(jgn prasann)..ape pon gud luck

Warna Warni Kehidupan said... [Jawab balik]

terjah ayung dari SB....g00d luck untuk contest SB

Faztee Danisha said... [Jawab balik]

dtg jnguk dr SB..slm ziarah..apepun pcubaan yg baik..all d best